SUUR GALERII Kuulsuste pokkeriõhtu! Eesti ja Soome staarid pidasid maha vägeva pokkerilahingu

Elu24
Copy
Kuulsuste pokkerilahing
Kuulsuste pokkerilahing Foto: Elu24 kollaaž/Elena Kask

Eesti ja Põhjamaade suurimale pokkerifestivalile Kings of Tallinn kogunesid teiste seas jurist Robert Sarv, lauljad Uudo Sepp, Laura Põldvere ja Jaan Pehk ning näitlejad Indrek Taalmaa ja Liina Tennosaar.

Hilton Tallinn Park hotellis toimunud kuulsuste õhtul panid oma oskused ja õnne proovile muusikud Uudo Sepp, Teele Viira, Laura Põldvere, Jaan Pehk, Yasmyn, Indrek «Summer» Raadik ja Silver Laas, näitlejad Indrek Taalmaa ja Liina Tennosaar, jurist Robert Sarv, saatejuhid Robert Rool, Erkki Sarapuu ning Rauno Märks, tantsutäht Mairold Millert ning helilooja Priit Pajusaar. Muusikalise etteastega tervitas osalejaid Yasmyn.

Kõige kaugemale jõudis kuulsustest näitleja Indrek Taalmaa, kes saavutas rohkem kui 300 mängija seas auhinnalise 15. koha, millega kaasnes 670-eurone võidusumma.

Õhtu üllataja oli laulja Uudo Sepp, kes õppis pokkerit mängima alles päev varem, kuid saavutas algajana tihedas konkurentsis sellegipoolest 17. koha ning teenis 530-eurose võidusumma. Tubli tulemuse tegi ka muusik Indrek «Summer» Raadik, kes jõudis 37. kohale ning sai võidusummaks 260 eurot.

Kes kohal olid, vaata galeriist! 

Teisipäeval toimunud kuulsuste õhtul lõid Eesti staaride kõrval kaasa ka Soome seltskonnatähed. Kohal olid DJ Amanda Harkimo, teletäht Antti Kurhinen, modell Kim Herold, seltskonnatäht Eeva Malin, Soome missivõistluse tegevjuht Sunneva Sjögren, ettevõtja Jethro Rostedt ning filmiprodutsent Markus Selin. Soome kuulsustest jõudis kõige kaugemale Markus Selin, kes lõpetas 58. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles