MAJAKA TÄNAVA TULEKAHJU VALGUSES Politsei tunnistas surnuks vale inimese: seda ei oleks tohtinud juhtuda

Chrislin Metsanurm
Copy
Lasnamäe linnaosas Majaka tänaval puhkes varahommikul tulekahju.
Lasnamäe linnaosas Majaka tänaval puhkes varahommikul tulekahju. Foto: Elu24

Haruharv juhus! Politsei tunnistas tulekahjus surnuks vale meesterahva, kuid lähedastele oli sellest juba teatatud. «Mõistame eksimuse tõsidust ja alustasime teenistuslikku kontrolli, et täpselt välja selgitada, miks nii läks,» kommenteeris Ida-Harju politseijaoskonna juht Roger Kumm, lisades, et praegu tegeletakse mehe surmatunnistuse tühistamisega.

Hiljuti kirjutasime sellest, et Tallinnas Majaka tänaval toimunud tulekahjus kaotas elu kaks meesterahvast. «Hommikul kella 6.30 ajal kuulsin, kuidas keegi lõi seitse korda valjult vastu seina. See oli ilmselt tuletõrjuja, kuid selle peksmise peale ma üles ärkasin,» kirjeldas juhtunut Lasnamäe linnaosas Majaka tänaval elav Aleksei, kelle naabrid olid varahommikul tahtmatult korteri süüdanud. Tulekahju sai alguse neljanda korruse korterist, kus politsei andmetel puudus suitsuandur. 

Uue info kohaselt tunnistati tulekahjus surnuks vale inimene, kes tegelikkuses on elus ning paraneb juba jõudsalt. «Palun politsei nimel Nikolai perelt veel kord vabandust juhtunu pärast!» ütleb Ida-Harju politseijaoskonna juht Roger Kumm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles