VIDEOD Naisekandmine ja paljad eestlased saunas: USA kõmulisimas tõsielusaates avastavad osalised Eestit

Elu24
Copy
USA populaarses tõsieluseriaalis «Poissmees» otsib unistuste kaaslast Zach Shallcross. Naised ja mees viidi muuhulgas romantilisse Tallinna vanalinna, mis tõsielusaates osalejatele unustamatu mulje jättis.
USA populaarses tõsieluseriaalis «Poissmees» otsib unistuste kaaslast Zach Shallcross. Naised ja mees viidi muuhulgas romantilisse Tallinna vanalinna, mis tõsielusaates osalejatele unustamatu mulje jättis. Foto: Kuvatõmmised YouTube'i videotest

Ameerika tõsieluseriaali «Poissmees» uus hooaeg tõi vallalise printsi koos kaaslannadega Eestisse. Lisaks Tallinna kargele vanalinnale avastatakse saunamõnusid ning televaatajat ootab nii mõnigi kulmukergitav üllatus.

USA populaarses tõsieluseriaalis «Poissmees» otsib unistuste kaaslast Zach Shallcross. Ta viidi koos naistega romantilisse Tallinna vanalinna, mis jättis tõsielusaates osalejatele unustamatu mulje. «Mul on tunne, nagu ma oleksin filmis «Lumekuninganna ja igavene talv». Siin on külm, siin on lossid,» ütles üks Zachi südame nimel võitlev naine.

Ühes klipis lööb saatejuht Jesse Palmer Zachiga kohvitasse kokku ning mehed ütlevad isegi sulaselges eesti keeles teineteisele «terviseks».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles