KORRALDAJATEL EI VEA ⟩ Tippmuusikud keelduvad kuningas Charles III kroonimisel esinemast?

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Kuningas Charles III
Kuningas Charles III Foto: POOL/ Scanpics

Kuningas Charles III kroonimiseni on jäänud vaid kaks kuud, kuid plaan korraldada suur staaride kontsert võib minna vett vedama. Mitmed Briti tippartistid on kutsele eitavalt vastanud.

The Expressi teatel on Windsori lossis toimuva kroonimispeo kavas suur staaride kontsert, mis järgneb Westminster Abbeys peetavale tseremooniale. Korraldajatel aga ei õnnestu kuidagi Briti suurartiste peole esinema meelitada.

«Korraldajatele on põnevate artistidega kava koostamine võrdne tuuleveskitega võitlemisega,» sõnas üks allikatest.

Väljaande sõnul on esinema kutsutud Elton John, Spice Girls ja Harry Styles, kes kõik on aga keeldunud. The Sun kirjutab, et väidetavalt pole põhjus midagi isiklikku, vaid artistide ajakava on juba täis.

Esinemisest on keeldunud ka mõned teised suured staarid, näiteks Ed Sheeran, Adele ja Robbie Williams. Viimase äraütlemine jahmatas aga tema kunagise bändi Take That fänne, sest kõik tema endised bändikaaslased esinevad üritusel.

Praegu on kindlad esinejad Kylie ja Danii Minoge, Andrew LIoyd Webber ja Lionel Richie.

Elton John oli allika väitel olnud kuninga nimekirjas esikohal, kuid Euroopa turnee tõttu ei jõudvat ta kuidagi õigeks ajaks Ühendkuningriiki tagasi. Ka Harry Stylesil olla siis parasjagu tuuritamine käsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles