PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 2. märts: Jääral on õnnepäev, Neitsi võiks oma rahaasju korraldada

Copy
Kaunis halorõngas jäi kaamerasilma ette pühapäeva varahommikul Köstis.
Kaunis halorõngas jäi kaamerasilma ette pühapäeva varahommikul Köstis. Foto: Hans Väre

Mõnusat neljapäeva!

JÄÄR 

Täna on suur õnnepäev! Kaks õnneplaneeti – Veenus ja Jupiter – kohtuvad taevakaarel Jäära märgis, avades eriliste võimaluste uksi!

SÕNN

Saad palju jõudu ja enesekindlust sellest, kui meenutad möödunud aegade õnnestumisi. Keegi vanadest sõpradest tuleb sulle ehk appi.

KAKSIKUD

Kui vajad infot, siis otsi üles asjaga kõige paremini kursis olevad inimesed ja küsi neilt otse. Saad teada paljugi vajalikku.

VÄHK

Küllap valdab sind optimistlik meeleolu, teed oma tööd rõõmuga. Samas võib sul olla raske tähtaegadest kinni pidada.

LÕVI

Ära hoia oma teadmisi vaka all – suudad kellelegi väga head nõu anda ning küllap saad selle eest midagi väärtuslikku tänutäheks.

NEITSI

Hea aeg rahaasjade korraldamiseks. Sujuvalt peaks edenema nii äritehingute vormistamine kui ka maksuametiga suhtlemine.

KAALUD

Ära lase soodsat momenti mööda – armuasjus võib täna hullupööra vedada! Ole valmis kohtuma inimesega, kes võtab sul põlved nõrgaks.

SKORPION

Lihtne ja kerge on olemas olla – märkad elu päikeselisemat poolt. Tunned rõõmu ka väikestest õnnestumistest, see teeb iga hetke nauditavaks.

AMBUR

Ole avatud põnevatele ettepanekutele, suhtle julgelt meeldivate inimestega. Õhtupoolik võib kujuneda vägagi romantiliseks.

KALJUKITS

Võta ühendust vanema põlvkonna sugulastega, kasvõi lihtsalt selleks, et veidike juttu puhuda. Vestlus teeb rõõmu nii sulle kui ka neile.

VEEVALAJA

Ole avatud ja suhtlusaldis, hoia silmad-kõrvad lahti! Sa ei pea palju pingutama, sul võib lihtsalt vedada! Satud õigel ajal õigesse kohta.

KALAD

Väga soodne päev rahaasjade korraldamiseks. Viimaks on kätte jõudnud hetk, mil saad kaua planeeritud käigud ära teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles