TWITTERI-MÖLL «Ingel pani käe laubale ja määras ülesandeks Eesti päästa!» Mart Helme jutustus andis naljahammastele tööd (1)

Elu24
Copy
Mart Helme.
Mart Helme. Foto: Eero Vabamägi

Sotsiaalmeedias läks hiljaaegu kulutulena levima video Mart Helmest, kes rääkis, kuidas tema ette ilmus ingel, kes olevat andnud poliitikule ülesandeks päästa Eesti. Helme lugu pani aga meemimeistrid tööle!

Kõik sai alguse EKRE poliitiku Mart Helme kõnest, kus ta kirjeldas, kuidas ta oli lennanud levitatsiooni korras Eesti kohal ning näinud enda all aeglaselt surevat mahajäetud maad. «Ja kui ma lendasin, siis lendas mulle vastu üks ingel,» rääkis Helme. «See ingel võttis mu kätest kinni ja ütles, et sa pole veel kõike näinud, et vaata teraselt alla. Ma vaatasin ja olin Tallinna Toompea kohal. Et sealt ilmub tintjat suitsu, udu, mis valgub mööda Eestit laiali. See oli hirmutav, sest see udu oli kuri, seal lausa oli tigedus,» lausus Helme.

«Ma nägin, et seal Stenbocki majas istub üks naine. See kurjuse udu tuleb tema suust ja matab Eestit enda alla.»

Seejärel oli ingel pannud käe Helme laubale ja määranud talle ülesande päästa Eesti. 

Videoklipp Helmest pani aga naljahambad Twitteris tööle. «Mart Helme. Aa ei, ta lendas vist inglina üle Tallinna, mitte linnuna,» säutsus näiteks üks Twitteris. 

«Luureõhupallide saaga on jõudnud Eestisse. Eile tuvastati Eesti õhuruumis tundmatu lendav objekt,» naljatles teinegi. «Ämarist startinud NATO hävitajad tegid kindlaks, et tegu oli Mart Helmega, kes tegeles aktiivselt luuretegevusega, kogudes andmeid majadest, metsadest ja metsloomadest.»

Üks jagas suisa väljamõeldud dialoogi. ««Mart, oled sa kindel, et Monsa ei tea, et sa, noh, minu juures käisid «lendamas»?» küsis Kersti ehmunult. «Jah, ta magas nagu nukk,» vastas Mart.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles