Filmzone toob Oscarite otseülekande Eesti televaatajateni

Elu24
Copy
Oscarid.
Oscarid. Foto: Duo Media

Särav ja mainekas filmitööstuse tippsündmus Oscarite gala toimub tänavu juba 95. korda. Eestis ja teistes Balti riikides saab Hollywoodis toimuvat tseremooniat vaadata otseülekandena telekanali Filmzone vahendusel. Lisaks toob märtsikuu telekanalitele Filmzone ja Filmzone Pluss arvukalt Oscari-filme.

Oscarite otseülekanne Hollywoodist on vaadatav telekanalil Filmzone 12. märtsi ööl vastu 13ndat algusega kell 00.30 Eesti aja järgi. Ülekanne algab glamuurselt punaselt vaibalt ning sellele järgneb pidulik auhindade jagamine, mis saab avapaugu kell 02.00.

Tänavu juhib suursündmust Ameerika tuntud näitleja ja koomik Jimmy Kimmel.

Jimmy Kimmel on tänavune Oscarite saatejuht.
Jimmy Kimmel on tänavune Oscarite saatejuht. Foto: Duo Media

«Meil on suur au, et saame juba viiendat aastat tuua filmimaailma tippsündmuse otsepildis kogu Baltikumi televaatajateni. Telekanal Filmzone pühendab kogu märtsikuu filmimaailma tippsündmusele – oleme lisanud programmi hulganisti Oscarile nomineeritud ja selle võitnud linateoseid,» märgib Duo Media tegevjuht Jüri Pihel.

Otseülekandele järgneval kahel nädalal jõuavad telekanalite Filmzone ja Filmzone Pluss eetrisse ka Oscarite gala kordussaated. Kanalite märtsikuu kavast leiab ligi 40 Oscari võitnud või sellele nomineeritud filmi.

Oscarite gala
Oscarite gala Foto: Duo Media

Filmzone on Oscarite ametlik telekanal Balti riikides. Hoia end Oscarite uudistega kursis Filmzone Eesti Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles