SÖÖMISHÄIRETE SÜÜDISTUSED «See on lihtsalt jõle. Mind tabas nutuhoog.» Kalevi šokolaadipakendid tekitavad inimestes pahameelt (5)

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Kalevi šokolaadipakenditel on kirjas, kui palju tuleb teha trenni, et kommidega söödud kalorid maha põletada.
Kalevi šokolaadipakenditel on kirjas, kui palju tuleb teha trenni, et kommidega söödud kalorid maha põletada. Foto: Erakogu / Elu24 kollaaž

«Miks ma ei saa südamerahus šokolaadi süüa? Miks ma pean end tundma süüdi, et kaloreid sisse söön?» Sotsiaalmeedias on tekkinud terav arutelu Kalevi Mesikäpa kommipakendite üle, kuhu on märgitud, kui palju tuleb trenni teha, et šokolaadist saadud kalorid maha põletada. «Kindlasti ei propageeri me kilokalorite lugemist ega maiustustest süümepiina tundmist,» selgitab Kalev.

1 komm = 55 kükki; 1 tükk = 2 min jooksu; 1 komm = 10 min tõuksi; 1 vahvlike = 12 min jooksu; 1 komm = 70 kükki – just nii reklaamib Kalev enda Mesikäpa maiustusi.

«Kui ma söön šokolaadi, mis ütleb, et ma pean peale seda jooksma veerand tundi, et seda kohe maha põletada, siis ma tunnen, et selle söömine on karistus. Anna andeks, aga see pole normaalne reklaam,» väljendas Mia Maria Twitteris pahameelt.

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles