PÄEVAHOROSKOOP 28. veebruar: Veevalajale on suhtlemine väsitav, Skorpion, ära tee otsuseid kiirustades

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: www.pexels.com

Ilusat teisipäeva!

JÄÄR 

Sul tasub teha plaane teadmiste täiendamiseks. Mida peaksid veel õppima selleks, et tööl end kindlamini tunda ja edukam olla?

SÕNN

Oled suhtlemisaldis, sulle pakuvad huvi teiste seisukohad. Otsi tarkade ja kogenud inimeste seltskonda, nendega vesteldes saad vajalikku infot.

KAKSIKUD

Kipud teisi kritiseerima, enda sisemaailma vaatamine võib aga olla raske ja valus. Ometi tuleks just see sulle väga kasuks.

VÄHK

Kui koostöös on tekkinud möödarääkimisi, siis ära seda niisama maha vaiki, vaid võta asi rahulikul toonil jutuks ja lahenda probleem.

LÕVI

Vaimne töö õnnestub, oled tähelepanelik ja märkad ka detaile. Kui sul on vaja kirjatööd teha, tahad sõnu perfektselt seada.

NEITSI

Mõttetegevus on elav, suudad oma ideed kenasti ning kõigile arusaadavalt ja vastuvõetavalt sõnadesse sobitada.

KAALUD

Kui suhtluses kodustega on pingeid, proovi need lahendada. On tähtis, et suudaksid oma vaatenurka võimalikult lihtsalt selgitada.

SKORPION

Ära tee otsuseid kiirustades! Peaksid keskenduma sellele, et teha eeltööd, koguda infot ja panna selle põhjal paika esialgsed plaanid.

AMBUR

Äriasjus kasuta kainet mõistust. Ära lähtu emotsioonidest, ole kaalutlev. Kui vaja, küsi asjatundjatelt nõu ja korralda dokumente.

KALJUKITS

Sul on raske ühele teemale keskenduda. Ehkki satud põnevatesse vestlustesse, ei pruugi need viia kokkulepeteni, sest sa pole järjepidev.

VEEVALAJA

Suhtlemine võib väsitav tunduda, eriti juhul, kui sinu töö eeldab palju pealiskaudset viisakust võõraste inimestega.

KALAD

Koostöö tegemine ja mõtete vahetamine on kasulik, ent sa ei tohiks olla liiga järeleandlik ja oma ideedest teiste kasuks loobuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles