VIDEO Heidy Purga tänavusest vabariigi aastapäevast: see pidu on teistmoodi küll...

Copy
Vabariigi aastapäeva vastuvõtt, Heidy Purga.
Vabariigi aastapäeva vastuvõtt, Heidy Purga. Foto: Pilt videost

«Ühest küljest ei saa enda riigi sünnipäeval pidu pidamata jätta. Teisest küljest, kuidas seda siis pidada nii, kus on mõõdukuse piir või millisel viisil seda pidada,» mõtiskles vabariigi aastapäeva vastuvõttu väisanud Heidi Purga. 

Poliitik ja DJ Heidi Purga sõnas, et kannab aastapäevapeol Karolin Kuusiku loomingut. «See on 10 aastat vana kleit. Kandsin seda esimest korda 10 aastat tagasi, kui Eesti Vabariik tähistas 95. sünniaastapäeva,» sõnas Purga. 

Rääkidest kontserdist, möönis poliitik, et tänavune pidu on teistsugusem. «Sellist aastapäeva pidulikku sündmust pole meil kahel viimasel aastal olnud. Nüüd, kui meil on, on aasta saanud Ukrainas toimuvast sõjast. See on mitmes mõttes oluline. Ühest küljest ei saa enda riigi sünnipäeval pidu pidamata jätta. Teisest küljest, kuidas seda siis pidada nii, kus on mõõdukuse piir või millisel viisil seda pidada. Mul on tunne, et see pidu on teistmoodi küll,» selgitas Purga. «See teist moodi on võib-olla rohkem meie südametes ja hingedes, kogu selle kogemuse põhjal, mida oleme selle aasta jooksul näinud. Ja ega elu ei ole olnud kõige lihtsam, eksole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles