«ET NEED HULGUSED VÕIMALIKULT KIIRESTI TABATAKSE!» ⟩ Pärnumaa naine otsib taga oma hinnalisi sõrmuseid

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy

Pärnumaa naine palub kaasmaalaste abi, leidmaks üles tema sõrmused, kes näpu otsast ootamatul kombel jalga on lasknud. «Mis see sedasi tähendab, või nemad lähevad hulkuma!» kirjutab ta humoorikalt postituses.

Juba mõned päevad tagasi on Evelyn lisanud Facebooki postituse, kus palub abi leidmaks Pärnus kaduma läinud abielusõrmust ning ka lapse sünniga seotud sõrmust. Naise arvates võisid sõrmused kaduma minna Aisa tänaval. Lisaks pakub ta võimalust, et sõrmused on hoopiski hotellis või otsivad Maximas kollaseid hindasid. Viimase tõenäosus pidi aga ääretult väike olema. 

«Ega ma nüüd ootagi, et te neid juhtute nägema, kuid äkki näete kuskil kuulutust, et keegi on nad kinni püüdnud. Kui selline asi peaks kusagilt silma jääma, siis andke mulle palun teada, lähen korjan oma hulgused kokku ja toon koju, pistan aresti kah,» kirjutab ta postituses.

Siiski püüab ta jääda positiivseks, ning leiab, et pole halba ilma heata. «Minule jäid mees ja laps alles, ainult sõrmused on kadunud. Türgis otsitakse mehi, lapsi, naisi, vanemaid, sõpru... sõrmused on seal olematu mure.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles