GALERII ⟩ Naer ja pisarad – esilinastus Elisa ja Kanal 2 dramöödia «​​Papsid»

Elu24
Copy
Elisa ja Kanal 2 esilinastus
Elisa ja Kanal 2 esilinastus Foto: Taavi Sepp

Täna õhtul jõuab Elisa Huubi ja Kanal 2 vaatajateni uus komöödiasugemetega draamasari «Papsid», mille juhatab sisse lustlik «Õhtu!» erisaade. Vaata galeriist, millised seltskonnategelased sarja esilinastusel käisid.

Täna linastub näitlejatega vürtsitatud «Õhtu!» erisaade, mis juhatab sisse Kanal 2 ja Elisa originaalsarja «Papsid» esimese osa. Uus sari toob ekraanile nelja isa püüded saada hakkama nii meeste kui elukaaslastena, aga eelkõige isadena. «See on Eesti parimate näitlejatega usutav, kaasahaarav ja... uskumatult naljakas lugu. Seesugust ausat ja elulist meelelahutust me oma vaatajale soovitamegi,» sõnas Duo Media Networksi ja Kanal 2 juht Jüri Pihel.

«Tihti on parimad ja jutustamist väärt sarjad lihtsa looga, kuid tohutult keeruliste tegelastega. Sarja neli papsi on kohati üsna sarnased, kuid samas täiesti erinevad mehed, kelle lood on täis nii kurbust, rõõmu kui lapsevanemaks olemise katsumusi. Oleme koos Kanal 2ga varem juba ühe hittsarja televaatajateni toonud ning suur rõõm on jätkata seda koostööd üle maailma laineid lööva sarjaformaadiga,» sõnas Elisa sisujuht Toomas Ili. Sarja avaosa linastub täna reklaamideta ka Elisa Huubis, kuhu igal järgneval reedel jõuab sarja uus jagu, ning tänavu sügisel jõuab terve hooaeg Kanal 2 vaatajateni.

Vaata fotosid saatest «Õhtu! Papside eri».

Uuele sarjale andis hoo sisse pidulik esilinastus koos külaliste ja näitlejatega Postimehe maaligaleriis. Vaata pildigaleriist, kes avaliku elu tegelastest sarja meeleolukat esilinastust väisasid.

Telesari «Papsid» jälgib nelja keskealise või sellele läheneva mehe püüdeid saada hakkama meestena, elukaaslastena, aga eelkõige isadena. Aleks, Toomas, Raivo ja Marek seisavad silmitsi ootamatute lapsevanemaks olemise väljakutsetega. Igaüks neist tegutseb papsina erinevalt, kuid koos moodustavad nad ainulaadse segu neljast mõnikord suurepärasest ja mõnikord kohutavast vanemast. Nende lood on tõelised, dramaatilised ja toovad telehuumori ning nalja vaatenurgast, mis seni on jäänud tähelepanuta.

Sarja peaosades on Märt Pius, Priit Loog, Alo Kõrve, Tiit Sukk, Ott Sepp, Katrin Pärn, Evelin Võigemast ja paljud teised palavalt armastatud kodumaised tähed. Režissööritoolil on Anna Stepanova ja stsenaariumi kohandas eesti keelde Ott Sepp.

Vaata, kes käisid esilinastusel.

Elisa Huub on täiesti eraldiseisvalt tellitav voogedastusteenus – vaja ei ole muud kui ükskõik millise teenusepakkuja internetiühendust. Elisa Huubist leiab vaataja kõik senised Elisa originaalsarjad, näiteks saated «Piloot», «Pöördes», «Musta kivi saladus», «Uus algus», «Reetur» jpt. Lisaks on platvormil suur valik teisi kvaliteetseid kodumaiseid ja rahvusvahelisi seriaale ning üle 300 filmi, mida saab vaadata täiesti reklaamivabalt ühe kuutasu eest.

Elisa pakub Elisa Elamuse teenuses oma kliendile kvaliteetset ja rikkaliku žanrite valikuga kodumaist toodangut, olles Eestis nii ühtlasi audiovisuaalse kunsti edendajaks ja panustades seeläbi eesti keele ning kultuuri jätkusuutlikku püsimisse.

Kanal 2s on täna kell 21.00 eetris «Õhtu! Papside eri» ja kell 21.30 esilinastub sarja «Papsid» esimene osa nii Kanal 2s kui ka Elisa Huubis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles