PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 23. veebruar: Skorpion suudab kas või mägesid liigutada, ka Vähil on jõudu ja pealehakkamist palju

Copy
Foto: Shutterstock

Kaunist neljapäeva! 

JÄÄR 

Kuigi tööd on sul päris palju, suudad aega niimoodi planeerida, et seda jääb piisavalt ka saabuva pidupäeva tähistamiseks.

SÕNN

Igapäevaelus või tööalaselt võib nüüd mõndagi muutuda. Suhtu sellesse positiivselt, ürita muudatustest kasu saada.

KAKSIKUD

Ehkki võib tunduda, et kõik läheb niigi tõusvas joones, ei ole hea praegu laisklema jääda. Pinguta lühendatud tööpäeva lõpuni!

VÄHK

Jõudu ja pealehakkamist on palju. Tegutse aktiivselt, suudad nii mõndagi kiiresti ja tulemuslikult ära teha.

LÕVI

Väga häid võimalusi tekib suhete valdkonnas – eriti juhul, kui endale kaaslast otsid, tasub nüüd aktiivne ja seltskondlik olla.

NEITSI

Suhtlusvajadus on suur. Tahad, et sinu kõrval oleks inimene, kellel on aega ja tahtmist sind kuulata ning kes sind alati mõistab.

KAALUD

Pilk on tulevikku suunatud, planeerid oma tööd suure hoolega. Mõtled loogiliselt ja detailselt kõik asjad korralikult läbi.

SKORPION

Jõudu on nii palju, et suudad vaat et mägesid paigast liigutada. Kui tead täpselt, mida tahad, siis arvatavasti seda ka saad.

AMBUR

Tunned end tugeva ja löögijõulisena. Sind valdab tahtmine tegutseda. Seejuures oled aga kärsitu ja sul on raske kaaslastega arvestada.

KALJUKITS

Praegune ei tohiks tuua mingeid pöördelisi sündmusi, tunned end meeldivalt ja rahulikult tegeledes harjumuspäraste asjadega.

VEEVALAJA

Sul tasub olla ettevaatlik. Enne kui annad kellelegi olulist infot, pead olema veendunud, et tegu on usaldusväärse inimesega.

KALAD

Tunned vajadust rääkida kõigest, mis on sinu hinges ja südames toimumas. Ole teistega koos, ära pelga end lähedastele inimestele avada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles