UUES VALGUSES ⟩ Tanel Padar rokilikust uusversioonist: seda tuleks võtta kui üht hõrku eelrooga

Elu24
Copy
Tanel Padar ja bänd.
Tanel Padar ja bänd. Foto: Erakogu

Tanel Padar avaldas täna rokiliku uusversiooni 2020. aasta hitist «Uues Valguses», mis on produtseeritud Eric Kammiste poolt. Aasta lõpuks lubab Tanel ka albumit ning juba märtsi alguses on võimalik uut lugu kuulda Naistepäevarocki kontsertidel Tallinnas Fotografiskas ja Tartus Eesti Rahva Muuseumis.

««UV» on uusversioon loost «Uues valguses», mis nägi esmakordelt ilmavalgust 2020. aastal. Seda tuleks võtta kui üht hõrku eelrooga materjalile, mida käisime Tartus Clockworks stuudios salvestamas eelmisel aastal. Sama sessiooni käigus sai salvestatud ka päris uusi lugusid, mille plaanime koondada albumiks selle aasta teises pooles,» avaldas armastatud muusik Tanel Padar

Muusik usub, et «UV» annab päris hea aimduse, kuhu nad bändina uue muusikaga teel on. «Seda kraami tasub kindlasti kuulata kõikidel vanadel ja ka uutel fännidel!» 

2021. aasta suvel tegi Tanel singliga «Varjudes» tugeva comeback'i oma juurte juurde – lugu oli üks aasta enimmängitud kodumaiseid rokklugusid Eesti raadiotes. Singliga «Müüt» järgnes aga esmakordne aktsioon Eesti popmuusika ajaloos, mille raames mängisid Taneli singlit üheaegselt kõik Eesti raadiojaamad.

Tanel Padar ja tema bänd astuvad üles soolokontsertidega «Naistepäevarock» 8. märtsil Tallinnas Fotografiskas ja 9. märtsil Tartus Eest Rahva Muuseumis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles