ENNE JA PÄRAST FOTOD Tuhande euro eest saab teha imesid: ajale jalgu jäänud korterist sai tõeline pärl

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
«Kodud rahaks» korter enne ja pärast värskenduskuuri.
«Kodud rahaks» korter enne ja pärast värskenduskuuri. Foto: «Kodud rahaks» / Kanal 2

«Kodud rahaks» värske hooaja teises saates võttis sisustusspetsialist Merlin Miido ette küll väikese korteri, ent suure väljakutse. Nutikate nippide abil sai ajale jalgu jäänud korter siiski suurepäraselt üles vuntsitud.

Sisustusentusiast Merlin Miido ja saatejuht Keili Sükijainen seadsid seekord sammud Tallinna külje all asuvasse Sakku, kus Virko ja Hanna Vesmani ühetoalise korteri stiiliks oli aastate jooksul saanud «mis parajasti saadaval oli».

Viieteist korteris elatud aasta jooksul oli Virko seal katsetanud erinevaid nippe, milleks internetiavarus inspiratsiooni oli andnud. Hanna jaoks tulid Virko plaanid tihti üllatusena, kusjuures võimatu oli ennustada, kas tulemuse näol on tegemist õnnetuse või õnnestumisega.

Korteriomanikud Hanna ja Virko, saatejuht Keili Sükijainen ja sisustusentusiast Merlin Miido.
Korteriomanikud Hanna ja Virko, saatejuht Keili Sükijainen ja sisustusentusiast Merlin Miido. Foto: «Kodud rahaks» / Kanal 2

Ent Merlini nutikate nippide ja tuhande euro abil sai korterist tõeline pärl. Vaata galeriist, milline oli korter enne ja milline näeb see välja pärast värskenduskuuri:

«Iga korter on minu jaoks tõeline väljakutse ja mugavustsoonist välja astumine. Kõik kodud ja nende omanikud on nii erinevad, aga tulemus peab ju olema alati selline, et oleks põhjust imestada,» ütleb naine, kuid tõdeb, et just see teebki asja põnevaks.

Korterid, mis ootavad oma tähetundi

Saates «Kodud rahaks» tõttavad saatejuht Keili Sükijainen ja sisustusentusiast Merlin Miido appi korteriomanikele, kelle üürikorterid alles ootavad oma tähetundi. Et ajale jalgu jäänud või hoopis olematu disainiga korteritest üllatavalt kenad kodud saaks, on kõige olulisem leida üles kõige kavalamad ja soodsamad nipid.

Uuel hooajal saavad oma korteris sisustusmöllu teha kümme korteriomanikku igast Eesti nurgast. Tuhande euro ja Merlini ideedepagasi kasutamiseks on neil aega kaks nädalat, et avaldada lõpptulemusega muljet nii Keilile kui kohalikku turgu hästi tundvale kinnisvaraeksperdile. Sest vaid nii saab rahuliku südamega panna üles üürikuulutuse, milles pole häbi üürnikult õiglast hinda küsida ja tänu üüritulule oma järgmisi unistusi täitma hakata.

«Kodud rahaks» on Kanal 2 eetris kolmapäeviti kl 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles