FOTO Tartus istus pingil lumest inimene. «Kahjuks lõhuti ta ruttu ära.»

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Talvine Tartu.
Talvine Tartu. Foto: Margus Ansu

Sotsiaalmeediagruppi «Märgatud: Tartus» postitati nädala alguses pilt pingil istuvast lumest tehtud inimesest, kes kätt seljatoele toetades elu üle järele mõtleb. On ta memm või taat, jäägu igaühe enda otsustada. «Niisugust kunsti võiks rohkem olla,» leiab üks tartlane. Kahjuks jätkus möödujatele huvitavat vaatamist vaid lühikeseks ajaks.

«Märgatud kunsti,» kirjutas tartlane Elina Facebooki grupis «Märgatud: Tartus» ja jagas pilti õhtupimeduses pingil istuvast lumest inimesest.  

Lumest tehtud inimese kuju.
Lumest tehtud inimese kuju. Foto: Erakogu

Pilti kommenteerinud Lenne ütleb, et ta nägi, kui seda tehti. «Tundus selline 40. eluaastates meesterahvas. Nii armas oli vaadata,» avaldab Lenne lumekuju autori kohta.

Kahjuks jätkus silmailu aga lühikeseks ajaks, sest lumest inimene lõhuti. «Suhteliselt ruttu lõhuti ära. Minu teada juba järgmisel päeval. Kahju. Sellepärast ma ei kirjutanud alguses asukohta pildi juurde, kui pilti jagasin,» ütles postituse teinud Elina, kes arvab, et kuju lõhuti nii kiiresti seepärast, et vandaalid said teada asukoha.

Lumest inimene istus ühel Sõpruse puiesteel asuval pingil. Kuju kõrval võis näha kellegi kaotatud asju, mis pingi peal oma omanikku ootavad.

Lumest inimese kuju.
Lumest inimese kuju. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles