«Saan end proovile panna ja huvitavast uuest küljest näidata!» Selguvad uue telesõu «Tähtede täht»​​ esimesed kaks tähte

Elu24
Copy
"Tähtede täht"
"Tähtede täht" Foto: Duo Media

Kes on kaks esimest julget, kes panevad end proovile Kanal 2 uues muusikalises võistlussaates «Tähtede täht»?

Märtsis stardib Kanal 2s suurejooneline muusikaline võistlussaade «Tähtede täht». Saade asub välja selgitama Eesti parimat lauljat, kes on parim igas žanris. Hulljulge väljakutse võtab vastu kaheksa tippartisti, kellest täna avaldame esimesed kaks.

Kaks esimest staari, kes oma muusikalised oskused proovile panevad, on multitalent Jaagup Tuisk ja möödunud aastal hulgaliselt auhindu noppinud Stefan Airapetjan.

Jaagupi sõnul on see põnev väljakutse, mis pakub talle võimalust näidata oma mitmekülgsust erinevates žanrites. Kõige rohkem hirmutab teda ooper. «Kuigi ma pole selles žanris eriti üles astunud, olen väga põnevil, et saan end proovile panna ja ennast ka huvitavast uuest küljest näidata,» ütleb ta.

Stefan räägib, et saates osalemise üle ta pikalt mõtlema ei pidanud. Laulja sõnul on uue saate formaat enneolematu, pakub väljakutseid ning sunnib mugavustsoonist välja astuma. «Ma võtan seda rohkem nagu meelelahutusena ja väljakutsena enda jaoks. Ja ma arvan, et tekib selline võistlushimu ja tahe näidata ennast heast küljest,» lisab Stefan.

Žüriipaneel

Tähtede esitusi hakkab kommenteerima kolmeliikmeline žürii, kuhu kuuluvad muusikaprodutsent Andrei Zevakin, lauljatar Lenna Kuurmaa ja terava keelega muusik Mihkel Raud. Žüriid ohjama ja artiste toetama asub alati sõnaosav saatejuht Jüri Butšakov.

Igal pühapäeval jõuab saates «Tähtede täht» televaatajate ette unikaalne kontsertsõu, kus Eestimaa andekaimad lauljad esitavad tuntud meloodiaid ja hitte disko, hard rock'i, hiphopi, jazz'i, kantri, ooperi ja popi lõputust muusikavaramust.

Peagi selguvad järgmised kuus julget Eesti artisti, kes võtavad mõõtu suures muusikalises jõuproovis, et selgitada välja parimatest parim.

«Tähtede täht» alustab Kanal 2s pühapäeval, 19. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles