RETROKLÕPS ⟩ Nexus tähistab 20 aasta juubelit kelmika meenutusega

Elu24
Copy
Nexus koosseisus Merlyn Uusküla, Helen Randmets ja Janne Saar.
Nexus koosseisus Merlyn Uusküla, Helen Randmets ja Janne Saar. Foto: Kuvatõmmis

2003. aastal kokku tulnud tüdrukutebänd Nexus tähistab täna oma 20. tegutsemisaastat kelmika meenutusega enda esimesest ühisest fotost.

«Hurraa! Nexusel on 20. sünnipäev!» hõiskavad 2003. aasta veebruaris kokku tulnud tüdrukutebändi Nexus liikmed ühismeedias.

Naised meenutavad, et nende esimene kohtumine leidis aset veebruari lõpus, kui telemajas asuvas fotostuudios bändile meedia jaoks promopilte tehti. Kui Helen Randmets ja Merlyn Uusküla teadsid üksteist juba varem, siis Janne Saart nägid mõlemad alles esimest korda.

«Esimene kohtumine kujunes meeleolukaks ja lõbusaks. Üks klõps esimesest meedia- ja promoseeriast sai selline,» jagavad nad esimest ühist fotot 20 aasta tagant.

Bändi esimene singel «Suveks tantsime talve» ilmus 2003. aasta kogumikul «Kevadhitt». Ansambel lagunes aga üsna kiiresti erimeelsuste tõttu ning naised läksid igaüks omaette soolokarjääri teed.

Möödunud aasta lõpus teatasid viimati 15. aastapäevaks kokku tulnud Merlyn, Helen ja Janne, et peagi on taas põhjust tähistamiseks. «2023. aasta suve esimeses pooles tuleb Nexus taas kokku, et tähistada koos fännidega 20 aasta juubelit!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles