PÄEVAHOROSKOOP 21. veebruar: Ambur vajab vabadust ja sõltumatust, Vähk võib tunda tõmmet vastassoost isiku vastu

Copy
Foto: Shutterstock

Toredat vastlapäeva! 

JÄÄR

Püüa säilitada rahu. Neis asjus, mis on väga olulised, ära ikkagi alla anna, aga selgita kõike võimalikult kannatlikult.

SÕNN

Merkuur on Uraaniga kvadraadis, nii oled rahutu ja uudishimulik, sind köidavad erinevad valdkonnad. Väljasõidud kujunevad seikluslikuks.

KAKSIKUD

Sul tuleb pähe häid mõtteid, mis aitavad seisakutest üle saada ja pidevalt segavatele probleemidele uudseid lahendusi leida.

VÄHK

Sul tuleb õppida ja ennast arendada. Võid tunda tõmmet vastassoost isiku vastu, kellel on sinust mõneti erinev taust.

LÕVI

Õnnestumised annavad uut jõudu, tahtmist edasi püüelda. Tekib ka uusi põnevaid võimalusi enese proovile panekuks.

NEITSI

Keskendu oma peamistele ülesannetele, ära lase end kuulujuttudel rööpast välja lüüa. Kontrolli info paikapidavust.

KAALUD

Pole kerge äriasju ajada. Ka võib rahateema ületähtsustamine viia erimeelsusteni äripartneritega või lähedastega, kellega on ühist vara.

SKORPION

Midagi tuleb nüüd muuta! Kindlasti saad nii mõnegi positiivse uuendusega hakkama, aga mitte üksi, vajad ka mõttekaaslasi.

AMBUR

Vajad vabadust ja sõltumatust kui õhku. Sul on väga raske juhul, kui pead kellast kellani kindlas kohas püsima, näiteks kontoris istuma.

KALJUKITS

Oled riskialdis. Kipud tegema ootamatuid käike, millega üritad konkurentidele n-ö ära panna. Ära suurt rahasummat mängu pane!

VEEVALAJA

Merkuuri ja Uraani kvadraadi toel suudad mõelda uudsel viisil, näha toimuvat teise nurga alt. Tekkida võib omapäraseid ideid.

KALAD

Sul on vaja kiiresti uute oludega kohaneda ja kui avastad, et oled üksi jäänud, ei õnnestu see kuigi hästi. Ole koostööaltim!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles