VIDEO Tramm jäi seisma ja elekter kadus. «Kõik lõi pimedaks, uksed ei avanenud!»

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Trammis kadus elekter.
Trammis kadus elekter. Foto: Elu24

Kaks Elu24 reporterit olid trammis teel kodu poole, kui järsku trammist elekter kadus ja see enam edasi ei liikunud.

Kella 18 ajal jäi Bussijaama trammipeatuses seisma tramm nr 2 ega liikunud enam edasi, sest sõidukist kadus elekter. Trammil lõid põlema ohutuled ja peagi palus trammijuht sõitjatel väljuda.

Rikke tõttu seisma jäänud tramm.
Rikke tõttu seisma jäänud tramm. Foto: Ekraanitõmmis videost.

«Tramm jäi Bussijaama trammipeatuses seisma ega liikunud enam peatusest edasi. Elekter kadus järsku ära ja kõik lõi pimedaks, uksed ei avanenud. Siis läksid trammil uste juures põlema punased ohutuled,» kirjeldas trammis viibinud Aleksandra. «Inimesed olid väga rahulikud, lihtsalt vaatasid ringi. Ühel hetkel läks trammijuht välja, tatsus trammi taha ja tegi seal midagi. Korraks tuli elekter tagasi, kuid siis kadus jälle,» rääkis ta. «Ei olnud hirmus, pigem huvitav. Kuid trammijuht oli endast väljas.»

«Mul oli esimene mõte, et kuidas ma koju saan. Väljas on lumetorm ja jalgsi ei tahaks minna,» ütles Chrislin, kes samuti trammiga kodu poole sõita soovis.

«Palun välja, palun välja. See tramm on katki,» ütles trammijuht reisijatele. Küsimusele selle kohta, mis trammiga juhtus, ta ei vastanud. Pärast reisijate väljumist sõitis tramm peatusest põlevate ohutuledega minema. 

Tallinna Linnatranspordi sõnul ei saanud tramm tehnilise rikke tõttu (tõrge veojõu süsteemis) koos reisijatega edasi liikuda ja oli sunnitud depoosse sõitma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles