KORTERI ÜÜRIMISEST SAI ÕUDUSUNENÄGU ⟩ Kolm ööd uues kodus läks tallinlasele maksma üle 3000 euro: omanik roomas põrandal ja otsis kriime (3)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Elu24 kollaaž
Elu24 kollaaž Foto: Elu24 kollaaž

«Ma ei taha teada, mis ta selle materjaliga edasi teeb. Rõvedalt ebameeldiv,» räägib Tallinnas korterit üürinud noormees, kes avastas sealt kaamerad. See oli paraku alles algus.

Üürikorteris olevad kaamerad ja võitlus tagatisraha üle – just sellise kogemuse osaliseks sai Tallinna ülikooli lähistel Narva maanteel korterit üürinud Jaak (nimi muudetud). Viimase sõnul oli ta vaadanud kümneid kortereid, kuniks leidis pealtnäha sobiva kinnisvaraportaalist KV. «Mõtlesin, et iga korter ei saa täiuslik olla, mingi kiiks peab olema,» ütles ta, pidades silmas imelikku tunnet, mis kohe esimesel korral tekkis. Seda, mis teda ees ootas, ei osanud ta aga eluilmaski ette kujutada.

«Korter oli ilus, aga igas toas olid kaamerad, 360-kraadised kuplid,» rääkis noormees «Kuuuurija» saates. «Köögis, magamistoas, elutoas, koridoris,» sõnas ta. Jaagule väitis maakler, kes end nimepidi ei tutvustanud, et kaamerad ei tööta – korteriomanik paigaldas need enda seniilse tädi turvalisuse huvides. «Kui naine (maakler – toimetus) ütleb, et need ei tööta, ma ei saa kätt ette panna, ju siis on välja lülitatud,» meenutas üürnik peast läbi käinud mõtteid.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles