UUS HOOAEG! ⟩ Duo Media staariderohke kevadprogramm toob Kanal 2 ekraanile uue muusikalise telesõu

Elu24
Copy
Foto: Duo Media

Duo Media Networksi kevadhooaeg eesotsas Kanal 2ga toob ekraanile uue muusikalise suurformaadi «Tähtede täht» («Ultimate Entertainer»), mida hakkab juhtima Jüri Butšakov. Talvepuhkuselt naasevad ka kõik senised televaatajate lemmikud. Kanal 2 sõsarkanalid üllatavad samuti uute teleampsudega, nagu USA vaadatuim komöödiasari «Noor Sheldon» ja kokandusvõistluse «Minu köök on parim» kõige uuem hooaeg.

Uus muusikaline telesõu «Tähtede täht» esitab kaheksale Eestis väga tunnustatud ja armastatud lauljale enneolematu väljakutse: ausas võistluses selgitada välja parimast parim igas žanris. Popist rokini ja klassikast räpini – artistid pannakse proovile žanrites, milles pole neid varem kunagi nähtud!

Säravate stuudiosõude vaieldamatu kuninga produtsent Kaupo Karelsoni sõnul saab «Tähtede täht» olema üks väga suur, lõbus ja ilus saade, milles on palju muusikat ja ohtralt üllatusi. «Igal pühapäevaõhtul jõuab stuudiopubliku ja televaatajate ette ainulaadne kontsertsõu, kus saates omavahel mõõtu võtvad artistid esitavad tuntud hitte disko, hard rock'i, hiphopi, jazz'i, kantri, ooperi ja popi lõputust muusikavaramust,» lubab Karelson.

Tähtede esitusi hakkavad kommenteerima saatejuht Jüri Butšakov ja kolmeliikmeline žürii, kuhu kuuluvad muusikaprodutsent Andrei Zevakin, lauljatar Lenna Kuurmaa ning terava keelega muusik Mihkel Raud. Kes on need kaheksa eriilmelist Eesti artisti, kes hakkavad võistlema «Tähtede tähe» tiitli nimel, avaldame juba peagi.

«Tähtede täht» alustab pühapäeval, 19. märtsil kell 20.05.

«Tähtede täht» saatejuht Jüri Butšakov.
«Tähtede täht» saatejuht Jüri Butšakov. Foto: Duo Media

Kanal 2s kell kaheksa!

Esmaspäeval jätkab ajakirjanik Katrin Lust «Kuuuurija» saatega Eesti elu varjupoole lahti harutamist. Ka sel hooajal lubab Lust, et ükski «Kuuuurija» teema ei jäta vaatajaid külmaks. «Iga hooaja alguses ma mõtlen, et huvitav, kas neid lugusid veel jätkub. Aga jätkub! Ja ka sel hooajal käsitleme teemasid, mis ka mind ennast emotsionaalselt väga raputavad,» sõnab Lust.

«Kuuuurija» on Kanal 2s esmaspäeviti kell 20.

«Kuuuurija»​ saatejuht Katrin Lust.
«Kuuuurija»​ saatejuht Katrin Lust. Foto: Duo Media

Teisipäeval, 7. märtsil alustab ajakirjandussaate «Täistund» uus hooaeg, mis toob värske tuuleõhuna meediasse uusi ja olulisi teemasid. Sel kevadel asub ajakirjandusliku kirega tipptegijate Neeme Raua, Sander Punamäe, Madis Kimmeli, Eeva Esse-Sõõrumaa ja Elo Mõttus-Leppiku kõrval pinevaid lugusid kajastama hinnatud ajakirjanik Raul Ranne.

«Täistund» on Kanal 2s teisipäeviti kell 20.

«Täistunni» saatejuhid Madis Kimmel, Elo Mõttus-Leppik, Neeme Raud, Raul Ranne, Eeva Esse-Sõõrumaa ja Sander Punamäe.
«Täistunni» saatejuhid Madis Kimmel, Elo Mõttus-Leppik, Neeme Raud, Raul Ranne, Eeva Esse-Sõõrumaa ja Sander Punamäe. Foto: Duo Media

Kolmapäeval jagab särtsakas sisustussaates «Kodud rahaks» uskumatult nutikaid, lihtsaid ja taskukohaseid nippe rõõmsameelne sisustusfänn Merlin Miido. Miido on kindel, et kõigi saate projektidega saaksid hakkama ka televaatajad. «Mulle meeldib natukene mõelda, et teeme seda kõike koos,» räägib Miido.

«Kodud rahaks» on Kanal 2s kolmapäeviti kell 20.

«Kodud rahaks» saatejuhid Keili Sükijainen ja Merlin Miido.
«Kodud rahaks» saatejuhid Keili Sükijainen ja Merlin Miido. Foto: Duo Media

Neljapäeval, 9. märtsil naaseb uute lugudega head tegev «Südamesoov». Saatejuht Keili Sükijaineni sõnul jõuab saade sel hooajal pea üle terve Eesti, et olla toeks headele inimestele, kes on sattunud ebaõiglaselt karmi saatuse küüsi. «Näiteks vabatahtliku päästjana tegutsenud tõeline abistaja Kristo, kes kaotas vaid paari kuu eest oma abikaasa ning jäi üksinda 1,5-aastase imiku ning seitsme kooliealise lapsega. Samuti aitame tervet Eestit šokeerinud koerarünnakus tugevalt vigastada saanud noort Sandrat ning räägime Triinu loo, kelle suur soov emaks saada röövis temalt jala,» räägib Keili.

«Südamesoov» on Kanal 2s neljapäeviti kell 20.

«Südamesoov» saatejuht Keili Sükijainen
«Südamesoov» saatejuht Keili Sükijainen Foto: Duo Media

Reedel, 3. märtsil jõuavad ekraanile telemees Peeter Võsa saate «Võsavinkel» uued osad. Võsa lubab kohtumisi koloriitsete kujude ning põnevate paikadega. Muu hulgas külastatakse Nursipalu rikkaimat meest Uunot, Avinurme viimast vinget tünnimeistrit ja perega Soomaa servale metsa kolinud Indrekut. «Võsavinkel» on alati seal, kus teised ei ole. Võsa peab end ise aga muinasjutuvestjaks. «Niikaua kui ma seda tegevust naudin, niikaua neid lugusid rääkida tuleb,» sõnab Võsa.

«Võsavinkel» saatejuht Peeter Võsa.
«Võsavinkel» saatejuht Peeter Võsa. Foto: Tairo Lutter

Loomulikult jätkab päevauudiste kajastamist uudistemagasinide lipulaev «Reporter» ning argipingeid leevendavad alati positiivsed meelelahutussaated «Õhtu!» ja «Reede ÕHTU!».

«Õhtu!» saatejuhid Robert Rool, Piret Laos ja Jüri Butšakov.
«Õhtu!» saatejuhid Robert Rool, Piret Laos ja Jüri Butšakov. Foto: Duo Media

Laupäevaõhtutel juhib Robert Rool kodukokkade võistlusaate «Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema» uut särtsakat hooaega ning saatejuht Roald Johannson kutsub maailma avastama enda globaalse reisisaate «Roaldi retked» uute osadega.

Sarja «Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema» saatejuht​ Robert Rool.
Sarja «Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema» saatejuht​ Robert Rool. Foto: Duo Media

Pühapäeval, 5. märtsil stardib saatejuht Eeva Esse-Sõõrumaa juhtimisel eestlaste lemmikmälumängu «Kuldvillak» uus hooaeg. Esimeses heategevuslikus saates võtavad mõõtu eelmiste hooaegade viimased kolm tšempionit Epp Kõiv, Raiko Kokmann ja Toomas Loik. Võitja võidusumma annetatakse Ukraina heaks.

«Kuldvillak». Epp Kõiv, Raiko Kokmann ja Toomas Loik.
«Kuldvillak». Epp Kõiv, Raiko Kokmann ja Toomas Loik. Foto: Duo Media

Kodumaiste sarjade austajate rõõmuks alustab kolmapäeval, 22. veebruaril Eesti filmi- ja teleauhindade jagamisel parimaks telesarjaks tunnistatud saate «Sassis» teine hooaeg, mille peaosas on aasta parim naisnäitleja Ragne Pekarev.

Aprillis jõuab Kanal 2 vaatajateni Elisa originaalsari «Uus algus» peaosades Maiken Piusi ja Tõnis Niinemetsaga.

Eesti filmi sõprade rõõmuks esilinastub juba 26. veebruaril Oskar Lutsu raamatu ainetel valminud «Soo» ja 12. märtsil keskaegne mõrvamüsteerium «Apteeker Melchior».

Uued tegijad sõsarkanalites!

Duo 4 toob alates 26. veebruarist ekraanile maailma ühe populaarseima kokandussaate «Minu köök on parim» kõige uuema hooaja, kus telekokanduse kaks suurt nime Manu Feildel ja Nigella Lawson ühendavad jõud ning moodustavad tarmuka kohtunike tandemi. Ning juba 1. märtsil stardib Duo 4s kirglik suhte-reality «Ahvatluste saar USA» uus hooaeg.

Duo 5 ekraanil näeb alates märtsist igal kolmapäevaõhtul midagi filmisõpradele. Teiste hittfilmide seas teleesilinastub märtsis stiilselt sünge põnevik «Jokker».

Duo 6 ekraanil saab alates 20. veebruarist näha praegu Ameerikas ühte vaadatuimat komöödiasarja «Noor Sheldon» («Young Sheldon»). See on legendaarse komöödiasarja «Suure Paugu teooria» eellugu, kus saab jälgida noore Sheldon Cooperi lapsepõlve ja sirgumist.

«Noor Sheldon»
«Noor Sheldon» Foto: Duo Media

Filmzone'i telekanalis on märts Oscarite kuu! Juba viiendat aastat on Filmzone eksklusiivne Oscarite telekanal Balti riikides. Filmzone toob filmimaailma suursündmuse Hollywoodist siinsete televaatajateni otseülekandena 12. märtsi öösel. Staaride saabumisele glamuursele punasele vaibale järgneb pidulik auhindade jagamine. Tänavune õhtujuht on Jimmy Kimmel. Lisaks on terve märtsikuu pühendatud Oscarite filmidele ning Filmzone'i ja Filmzone+ vaatajateni tuuakse üle 30 Oscari-filmi.

Oscarid.
Oscarid. Foto: Duo Media
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles