STAARID KÖÖGIS Uus kokanduslahing toob ekraanile tuntud toidukriitiku!

Sten Talivee
Copy
Foto: Duo Media

Kevad toob uued tuuled! Kokanduslahingu «Minu köök on parim» uus hooaeg toob lisaks juba tuttavale peakokk Manu Feildelile ekraanile ühe särava naise.

Duo 4 teatab pidulikult, et alates 26. veebruarist on Eesti televaatajal võimalik nautida kokanduslahingu «Minu köök on parim» uut hooaega. Lubatud on enneolematut jõukatsumist, millele lisab vürtsi saate uus kohtunik.

«Minu köök on parim» on kokandusel põhinev telesaade, mis jõudis esimest korda vaatajateni 2010. aastal. Saate keskmes on amatöör-kodukokkade meeskonnad, kes võistlevad üksteisega erinevates kulinaarsetes väljakutsetes. Võistluse jooksul hinnatakse osalejaid nende kokandusoskuste, loovuse, esitluse ja üldiste toiduteadmiste järgi.

Uuel hooajal astub lisaks staarkokk Manu Feildelile saates üles köögikuninganna Nigella Lawson. Uue kohtunikuna toob Nigella oma suurte teadmiste ja kogemustega kulinaariamaastikul saatesse värske vaatenurga.

«Saates osalejad on andekad inimesed ning mulle avaldab muljet nende loovus ja valmisolek köögis riskida. See on kodukokkade võimalus enda oskusi tutvustada ning oma armastust toiduvalmistamise vastu laiema publikuga jagada,» kommenteerib Nigella Lawson.

Lisaks sellele toob Nigella välja, et saade «Minu köök on parim» inspireerib loodetavasti ka televaatajaid katsetama uute retseptide ja maitsetega.

Olenemata sellest, kas oled toidusõber, kodukokk või lihtsalt kokandushuviline, pakub telesaade «Minu köök on parim» palju põnevust ja inspiratsiooni alates 26. veebruarist telekanalil Duo 4. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles