PÕLEV MEES ⟩ VIDEO! Leekides mehe surmasuust päästnud möödasõitja: see kõik oli nagu filmis, kustutasin tuld lumega

Copy
Õnnetus Järvevana teel - auto süttis ja inimene sai põletushaavu
Õnnetus Järvevana teel - auto süttis ja inimene sai põletushaavu Foto: Sander Saarm

«Ma aitasin seda meest leekidest kustutada. See kõik oli nagu filmis!» räägib liikleja, kes märkas täna hommikul Järvevana teel põlevast autost välja hüpanud meesterahvast. Vapper möödasõitja päästis leekides mehe surmasuust. «Viga sai ta küll kõvasti, aga ellu jäi. Ma arvan, et läks hästi!»

Esmaspäeva hommikul kella poole kaheksa paiku märkasid kaasliiklejad Tallinnas Järvevana teel põlevat autot ning sellest eemale jooksnud leekides autojuhti. «Kui ma hommikuti tööle lähen, siis alati mõtlen, et kuidas ma üldse sõitsin, sest olen enne kohvi joomist alati nii zombie. Enam-vähem silmad kinni. Aga järsku vaatasin, et vastassuunas sõidab mulle vastu põlev sõiduk. Mõtlesin, kas ma ikka veel magan,» räägib Peeter (nimi muudetud, toimetusele teada), kes päästis täna hommikul leekides mehe surmasuust. 

Peetri sõnul põles auto seestpoolt. «Minu jaoks tundus see täiesti uskumatu, et mulle sõidab vastu põlev auto. See ei saa normaalne olla!» imestab ta. Tähelepanelik mööduja peatas oma sõiduki enne, kui ta leekides autoga kohakuti oli. «Panin ohutuled peale ja tulin autost välja. Samal ajal hüppas sellest põlevast autost välja mees. Aga tema auto sõitis edasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles