Merily Timmer pani taas oma uhke mootorratta müüki

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Merily Timmer
Merily Timmer Foto: Erakogu

Merily Timmeron oma silmatorkava motika müüki paisanud, et leida endale uus truu kaherattaline. «Koos on sõidetud nii Eesti kui ka Portugali teesid, aga nüüd on võimalus kellelgi teisel sellise khuuli masinaga sõita,» sõnas ta juba möödunud aastal.

2021. aasta suvel rõõmustas Merily Timmer ühismeedias, et soetas omale uue motika. «Suvega edasi nüüd nii!» kirjutas ta Instagrami postitatud foto juurde.

Toona rääkis 12 aastat mootorratastega sõitnud Timmer Elu24-le, et loodab suvel kõik igapäevasõidud selle silmapaistva motikaga ära teha.

Möödunud aasta suve lõpus oli naine oma sõiduvahendi müüki paisanud. «Aeg on uuteks väljakutseteks! Miski pole igavene,» tõdes ta Elu24-le, öeldes, et uus motikas on juba välja valitud. «See ratas oli truu ja kihvt kaaslane aastaks. Koos on sõidetud nii Eesti kui ka Portugali teesid, aga nüüd on võimalus kellelgi teisel sellise khuuli masinaga sõita.»

Tundub, et toona asi müügini ei jõudnudki, sest taas on ta sama mootorratast püüdmas maha parseldada. «Kavatsen vahetada teise margi ja võimsuse vastu. Kevad on tulemas ja aeg on uuendusteks ning muutusteks!» sõnas Selgeltnägija Elu24-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles