PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 20. veebruar: Sõnn vajab häid kaaslasi, Vähk peab rohkem teadmisi lihvima

Copy
Sõnn vajab häid kaaslasi.
Sõnn vajab häid kaaslasi. Foto: Shutterstock

Mõnusat nädala algust!

JÄÄR

Õnne ja armastuse planeet Veenus jõuab Jäära märki. Kui oled naine, on lihtne oma veetlust esile tuua, meestel aga võib daamidega vedada.

SÕNN

Suhted sõpradega muutuvad olulisemaks. Üksinda tegutsedes on palju raskem edasi minna, vajad häid kaaslasi.

KAKSIKUD

Pea on paksult töömõtteid täis. Täna on hea päev planeerimiseks ja sihtide seadmiseks, et lähinädalatel töös edukas olla.

VÄHK

Et saaksid oma andeid paremini rakendada, pead lihvima oma teadmisi. Taipad, et midagi uut on vaja juurde õppida.

LÕVI

Loominguline eneseväljendus on tähtis. Kõiki tundevarjundeid ei saa sõnadesse panna, vaja on need muul viisil välja elada.

NEITSI

Suhtlemine teiste inimestega, eriti aga selle ainukesega, keda sa nii väga armastad, muutub tavapärasest veelgi olulisemaks.

KAALUD

Tasub tähelepanu pöörata tervisele. Eriti juhul, kui see on talve jooksul jukerdama kippunud, tuleks end nüüd rohkem poputada.

SKORPION

Raha pärast pole mõtet muretseda. Kõige olulisem on see, et tegeled asjadega, mida tõeliselt naudid. Meeldiv töö tagab ka sissetuleku.

AMBUR

Mineviku mõjud ja lähedaste toetus on omajagu tähtsad. Julgemalt tulevikku astumiseks tuleb olnuga rahu teha, see austusega selja taha jätta.

KALJUKITS

Ole tähelepanelik ja avatud. Sul tuleb jälgida märke, oodata õiget hetke, ent endasse sulgununa ei pruugi sa seda ära tunda.

VEEVALAJA

Ilmselt tunned vajadust rahaasjad tugevamini kontrolli alla võtta. Leiad, et äriasjad vajavad planeerimist ja korraldamist.

KALAD

Päike ja Kuu kohtuvad Kalade märgis, algab uus kuuring! Lähtu ennekõike iseenda soovidest ja vajadustest, pane pikemad plaanid paika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles