«Ma ei ole modell ega saa kunagi olema!» Lauljatar Selena Gomez räägib avameelselt, kuidas luupuse ravimid tema kehale mõjuvad

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Selena Gomez
Selena Gomez Foto: MARIO ANZUONI/ Scanpix

Twitteris jagati videot Selena Gomezi TikToki otseülekandest, kus lauljanna rääkis fännidele, et tema keha muutub ravimite võtmise tõttu pidevalt. «Tahtsin lihtsalt kõiki julgustada,» põhjendab ta ülekande tegemist.

«Kui ma seda rohtu võtan, kipub mu keha tihtipeale vett hoidma ning ma võtan kaalus juurde. Kui ma sellest veest vabanen, võtan ma jälle silmanähtavalt kaalust alla,» rääkis lauljatar Selena Gomez TikToki otseülekandes, mida teevad tema kehaga luupuse ravimid. «Ma tahan lihtsalt julgustada kõiki, kes tunnevad häbi selle pärast, mida nad parasjagu läbi elavad, kuigi keegi tegelikult ei tea nende lugu.»

Lauljatari sõnul võiksid inimesed olla mõistvamad ja mitte kukkuda teisi liiga kiiresti kritiseerima. «Ma tahan, et te teaksite, et olete ilusad ja imelised. Jah, meil on päevi, mil tunneme end väga jubedana. Mina pigem tahaksin olla terve ja ma hoolitsen selle eest. Minu ravimid on olulised ja ma usun, et need aitavad mind,» lisas ta ja ütles, et oma keha ja hetkeolukorda tuleks lihtsalt aktsepteerida, mitte häbeneda.

Ta tänab oma fänne mõistva suhtumise eest. Gomezi sõnul on modellid suurepärase väljanägemisega, ent temast ei saa mitte kunagi üht nendest. «Kui te ei suuda võtta mind sellisena, nagu ma olen, siis minge minema. Mulle ei istu inimeste häbistamine nende keha ega ka millegi muu pärast!»

«Ma ei hooli enam oma kaalust, ma püüan küll seda säilitada, kuid inimesed nagunii kiusavad, vahet pole, milline sa oled,» sõnas ta lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles