Lähedane allikas: Leonardo DiCapriol on villand tema armuelu mõnitavatest kõlakatest

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio Foto: ERIC GAILLARD / Scanpix

Oscari võitnud näitleja Leonardo DiCaprio kohtinguelu pihta on viimasel ajal kõvasti nalja ja ka kriitikanooli visatud, sest kuulduste järgi ei suhtle ta naistega, kelle vanus on ületanud 25 eluaastat. Lähedaste sõnul tunneb staar, et selline lisakuulsus õõnestab tema mainet.

DiCapriot on korduvalt nähtud väga noorte naiste seltskonnas. Viimati seostati teda vaid 19-aastase modelli Eden Polaniga, kuid DiCaprio lähedased on väited nende suhtest ümber lükanud.

DiCaprio ja Polani vanusevahe on sotsiaalmeedias siiski elavat arutelu tekitanud ning on kõvasti nalja tehtud, et Polani polnud veel sündinudki, kui DiCaprio mängis filmis Titanic (1997).

Kokkusattumus või mitte, aga DiCaprio teadaolevad suhted on lõppenud alati, kui vastaspool on saanud või saamas 25-aastaseks.

DiCapriole lähedane allikas rääkis Dailymailile, et näitlejal on kuulujuttudest ja tema armuelu üle nalja tegemisest kõrini ning ta soovib, et see lõppeks. Allikas lisas, et DiCapriot ajab eriti närvi asjaolu, et kui ta on mõne noore naise seltskonnas, lähevad suhtekõlakad kohe lahti.

Väidetavalt soovib DiCaprio leida oma ellu tõelist armastust. Allika sõnul oli DiCaprio 2017. aastal alguse saanud suhe modell Camila Morrone'iga üsna tõsine ning DiCaprio sooviks leida taas midagi samasugust.

«Leo on praegu vallaline ja talle ei meeldi, kui talle öeldakse, et ta otsib vaid noori naisi,» oli lähedane kindlameelselt sõnanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles