VIDEO Muusik Silver Sepp tegi Tartu maratonist otseülekande

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Muusik Silver Sepp koos abikaasa Kristiina Ehiniga.
Muusik Silver Sepp koos abikaasa Kristiina Ehiniga. Foto: Silver Sepp

Täna toimub Tartu Maraton, mille finiš asub Tartumaa Tervisespordikeskuses. Kuigi ametlikku otseülekannet suusamaratonist ei ole, teeb muusik Silver Sepp otseülekannet oma Facebooki lehel. 

Suusahuvilised tunnevad huvi, kas maratoni otseülekannet ka kusagil näeb. Tartumaa Tervisespordikeskus teatab oma sotsiaalmeedialehel, et telekanalid kahjuks ülekannet ei tee. «Omamoodi pilti rajalt näeb aga muusiku Silver Sepa Facebooki lehel, kus ta plaanib terve oma maratonisõidu vältel otseülekannet teha.» 

Silver Sepp osaleb maratonil esmakordselt ja kavatseb läbida kogu 63-kilomeetrise põhiraja.

«See tuleb äge! Siit tuleb kaks lauatäit puhast väge! See päev saab lege! Kaks keppi lükkamas mu kahejalgset rege!» riimis muusik Silver Sepp pühapäevase Tartu suusamaratoni eel. «Tõeline loodusnarkots, puhas eufooria,» ütles ta Tartu Postimehele. Silver Sepa abikaasa, kirjanik ja muusik Kristiina Ehin osaleb virtuaalmaratonil, mis tähendab, et 63 kilomeetrit tuleb läbida kahe kuu jooksul.  

Tartu Maratoni start algas Otepääl Tehvandi Spordikeskuse staadionil kell 9. 

Võistluse jooksvaid tulemusi ja GPS'i pilte saab jälgida SIIN

Tartu Maratoni distants.
Tartu Maratoni distants. Foto: Ekraanitõmmis.

Tartumaa Tervisespordikeskus kutsub kõiki huvilisi Tartu Maratoni finišisse kaasa elama ja aasta suurimat suusapidu nautima. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles