«Võsareporter» lahendas arusaamatuse Soekülas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Võsareporter

Seekordses «Võsareporteris» suundus Peeter Võsa oma võttegrupiga Soekülasse.

Helen ja tema kaasa töötasid loomakasvatusfirmas ja kõik oli hästi, kuni meespool otsustas päevapealt töölt lahkuda ja Norrasse minna. Helen jäi sellest peale lõksu - korterist välja kolida ei saanud, kuna saamata olid mehe ja enda viimased rahad. Firma omanik olevat süüdistanud neid korteri äralagastamises ja ei tahtvat seda ettekäändeks tuues raha ära maksta. Helen kinnitas aga, et korter on samas seisus, kui nad sinna kolisid. Helenil oli saamata umbes 500 eurot ja selle eest oleks ta järgmisse kohta sõita saanud küll.

Farmi juhatajaga rääkides selgus aga, et antud loo juures on surnud koeri maetud rohkem kui üks. Helen ei saanud lõpparvet, kuna ta polnud julgenud allkirjastada lahkumisavaldust - korteriga seotud pretensioonide tõttu kartis ta, et raha ta ei näegi. Lisaks oli Heleni mees võtnud laene siit ja sealt ning see oli vaja ära klaarida. Helenil polnud selle vastu midagi ning ka farmi juhataja oli igati koostöövalmis.

«Võsareporteri» abiga saigi asi ära lahendatud - tänaseks on Helenil raha käes, võlad tasutud ja lastega ära kolitud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles