VIDEO ⟩ Kaire Vilgats jagab värvikaid seiku filmi «Suvitajad» telgitagustest. «Võtete võlu ja valu!»

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Kaire Vilgats
Kaire Vilgats Foto: Kristina Herodes

13. veebruaril esilinastus režissöör Ergo Kulla komöödia «Suvitajad», mis on inspireeritud legendaarsest Sulev Nõmmiku 1979. aastal esilinastunud filmist «Siin me oleme». Filmi ühte peaosa mängib Kaire Vilgats, kes on sotsiaalmeediasse postitanud video mõnedest eredamatest hetkedest võtete ajal.

Kaire Vilgats jagab Instagramis värvikat videot komöödiafilmi «Suvitajad» võtteperioodist. «Filmitegemise ilu ja valu,» ütleb Sohvi Veski rolli kehastav näitlejanna. 

  

«Suvitajad» on ehedat kirge ja nakatavat nalja täis suvine komöödia, mis põhineb Juhan Smuuli samanimelisel jutustusel. Film valmis armastatud kirjaniku sajandaks sünniaastapäevaks ning on ühtlasi ka austusavaldus kunagisele kultuskomöödiale «Siin me oleme», mis vändati sama algmaterjali põhjal. Imekauni Muhumaa looduse rüpes toimuv legendaarne lugu on toodud julgelt tänapäeva, sest Smuuli terane nägemus vastandlikest inimtüüpidest on ajatu.

Smuuli jutustuse ainetel kirjutas stsenaariumi Martin Algus ja filmi režissööriks on Ergo Kuld. Lisaks Kaire Vilgatsile astuvad osatäitjatena üles Meelis Rämmeld, Pääru Oja, Ago Anderson, Eva Koldits, Kristel Elling, Lauri Nebel, Adele Taska, Robert Klein jt.

Kaire Vilgats filmivõtetel.
Kaire Vilgats filmivõtetel. Foto: Ekraanitõmmis videost.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles