ARMAS KLÕPS Marju Karin oma noorimale hurmurile: palju õnne maailma parimale pojale

Elu24
Copy
Marju Karin
Marju Karin Foto: Konstantin Sednev

Ilusüstide kuningannaks tituleeritud Marju Karin jagab sotsiaalmeedias armsat pilti oma pojast, kes tähistas laupäeval 11. sünnipäeva.  

«Minu noorim hurmur saab täna 11. Palju õnne maailma parimale pojale,» ütleb nelja lapse ema Marju Karin sotsiaalmeediasse postitatud pildi juures. Pildil hoiab poeg käes kaunist lillekimpu ja rõõmustab oma sünnipäeva üle. 

«Noored on nii ägedad ja targad! Mulle öeldi, et panen valelt poolt küünlaid põlema ja nii võin ise süttida,» kirjutab Karin teise sünnipäevapildi juurde, kus ta parasjagu tordil küünlaid süütab.

Karini elus on viimasel ajal aset leidnud rõõmsad sündmused. Hiljuti andis ärinaine teada, et kihlus oma kallima Maunoga, kellega ta on koos olnud viis aastat. Viie koos oldud aasta tähistamiseks viis mees Karini aga romantilisele rongisõidule Tartusse. Loe rohkem SIIN

Marju Karin muudab Eesti naisi kaunimaks ilusüstide abil. Iluprotseduuride läbiviimist on ta õppinud Londoni ilukliinikutes ja Moskva ning Peterburi arstide käe all. Lisaks täiendab Karin end sellel alal mitu korda aastas uute tehnikate ja materjalide osas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles