«MAGAN ÖÖSEL GOLFIKEPP JA KIRVES PADJA KÕRVAL!» Märatsev mees tungis viljandlase hoovi. «Aed on siiani verine ja elukaaslane šokeeritud!»

Copy
«Arvan, et mees tahtis autosse sooja tulla. Ta pidavat olema kodutu ja töötu!»
«Arvan, et mees tahtis autosse sooja tulla. Ta pidavat olema kodutu ja töötu!» Foto: Elu24

«Elukaaslane kuulis, et õues käivad mingid paugud ja mürtsud. Ta jooksis alla ja akna pealt karjus seal märatsevale mehele, et mis te teete, lõpetage ära,» jagab viljandlane Rait šokeerivat kogemust, kuidas täna varahommikul tungis tundmatu meesterahvas tema kinnisesse koduhoovi. «Märatses ja loopis asju laiali ja lõhkus meie autoakna hobuserauaga ära!» 

Viljandis on viimasel ajal sagenenud sissemurdmiste ja vargusjuhtumite arv jõudsalt. Mõned nädalad tagasi kajastasime Viljandis Uueveskil toime pandud vargusi, millest kohalikud elanikud olid nii häiritud, et magavad nüüdsest lausa golfikepp ja kirves padja kõrval. «Hirm on ausalt nii suur! Kardan, et keegi murrab meie koju sisse,» jagas Uueveskil elav Maie, kes kardab, et tema kodu võetakse järgmisena ette. 

Viljandis Paalalinnas elava Raiti šokk oli täna varahommikul veel suurem, kui kella viie paiku sisenes tema kinnisele territooriumile vanem meesterahvas. Mehe sõnutsi oli tegemist ukrainlasega, kes ronis üle 1,5 meetri pikkuse aia. Kohale jõudes on näha, et kõri alla ulatuv aed on veel verine. «Seda ma polegi märganud,» rääkis Rait Elu24-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles