PIKANÄPUMEES JÄI TURVAKAAMERA SILMA ETTE «Õnne 13» näitleja Marika Korolevi koduhoovis käis kutsumata külaline

Chrislin Metsanurm
Copy
Elu24 kollaaž.
Elu24 kollaaž. Foto: LIIS TREIMANN / PM/SCANPIX BALTICS/Erakogu

Armastatud «Õnne 13» näitleja Marika Korolevi rahakott jäi 15. veebruari ööl pikanäpumehe sõrmede vahele. «Tõepoolest ununes see lapsega toimetamisel autosse, raha oli tavapärasest oluliselt rohkem, kuna pidin tasuma uue etenduse «Korduseksam» kostüümide eest,» räägib näitleja Elu24-le. 

Facebookis ringleb Marjen Võsujala postitus ja videoklipp sellest, kuidas Kristiines käis armastatud näitleja Marika Korolevi koduhoovis kutsumata külaline. Autost haaras pikanäpumees endaga kaasa autosse unustatud rahakoti sisu. «Tegemist on ilmselgelt oskusliku suliga, kes ei pelga ei kaameraid, süttivaid valgusteid, suletud hoovi – julgust on rohkem kui küll!» märgib näitleja hea tuttav postituses, kuhu juurde on lisatud ka turvakaamera salvestus. 

Postitatud videolindilt on näha, kuidas 15. veebruari ööl kell 3.44 kõndis hoovi heleda dressipluusiga isik. Nii Võsujalg kui ka Korolev kinnitasid Elu24-le, et politseisse on avaldus tehtud, kuid politsei pole veel jõudnud neile tagasisidet anda. «Rahakott tõepoolest ununes lapsega toimetamisel autosse, raha oli tavapärasest oluliselt rohkem, kuna pidin tasuma uue etenduse «Korduseksam» kostüümide eest,» selgitab näitlejanna olukorda. «Kui keegi tunneb soovimatu külalise ära, oleme väga tänulikud iga vihje eest. Olgem hoitud ja valvel!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles