Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Indrek Vaheoja jagab meestele näpunäiteid, kuidas pikka suhet õnnelikuna hoida

Copy
Indrek Vaheoja
Indrek Vaheoja Foto: Remo Tõnismäe

«Ei ole mõistlik liiga palju vastu vaielda. See ei tööta,» avaldas raadiohääl Indrek Vaheoja, kellel täitub kohe 18 aastat kooselu abikaasa Pillega. Vestlusõhtul «Täna jätame lapsed koju!» jagas ta meestele näpunäiteid, kuidas suhtes pingeid maandada ning kooselu kergemaks muuta.

16. veebruaril toimus Tallinnas Urban Baris humoorikas vestlusõhtu «Täna jätame lapsed koju!», kus rääkisid esmakordselt ausalt ja avalikult lapsevanemaks olemisest Indrek Vaheoja, Mariann Treimann ehk Mallukas ja Kristina Pärtelpoeg.

Vestlusõhtul räägiti suurimatest õudustest, rõõmudest ja muredest, millega tuleb rinda pista lapsevanemaks olemisel. Jagati ka kõige humoorikamaid mälestusi oma põngerjatest ning nippe ja nõuandeid, kuidas last kasvatades mitte hulluks minna.

Pea 20 aastat suhtes olnud Indrek jagas meestele ka häid nippe, mis on aidanud tema pikka suhet õnnelikuna hoida.

Raadiohääl tunnistas, et olulist rolli mängib arusaam, et tal ei pea alati õigus olema. «Ei ole mitte mingit mõtet sellel vaidlemisel, sa teed lihtsalt endale palju rohkem haiget,» jagas Indrek, kes ütles, et tema on saanud head nõu multikatest.

«Minu üks elu moto on multikast «Käsna-Kalle Kantpüks», kus Käsna-Kalle ütleb Patrickule: ära mõtle, muidu sa teed endale jälle haiget,» avaldas Indrek.

«Mõelge vähem ja tegutsege targemalt!» on tema soovitus pikaaegse suhte õnne hoidmiseks.

Lisaks soovitab Indrek pingeliste hetkede vältimiseks alati snäkke kaasas kanda. «Kui sa tunned, et hakkab siukest väsinud ja näljase oleku tõttu hääletooni muudatust tulema, tuleb kohe välja võtta mingid pähklid, šokolaadid ja nii edasi. Ja see töötab!» kinnitas Indrek.

«Alati peavad mingid snäkid kaasas olema. Ja ei ole mõistlik liiga palju vastu vaielda, see ei tööta!» kinnitas mees.

«Ja teine kord, kui laps on püksi sittunud, siis ole vabatahtlik ja pese see külma veega ise puhtaks, see töötab ka alati!» lisas Indrek.

Tagasi üles