FOTOD JA VIDEO Heategevuslik kokasaade saab värske alguse kaasahaarava lahinguga isade ja tütarde vahel

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy

Juba täna jõuab Kanal 2 ekraanile heategevusliku kokasaate «Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema» uus hooaeg, mille avasaates näeb hoopis tulist lahingut isade ja tütarde vahel.

Heategevusliku kokasaate «Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema» kevadhooaja avasaade algab tõelise lahinguga, kui võidu hakkavad kokkama riigikogu ja Keskerakonna esimees Jüri Ratas koos musikaalse tütre Marielliga ning Euroopa Parlamendi väliskomisjoni aseesimees Urmas Paet oma jalgpalli armastava tütre Oliviaga.

Kui Ratas lähenes tütre juhendamisele nagu energiline spordireporter, siis Paet võttis asja sootuks rahulikult: 

Kaasahaaravas telesõus «Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema» astuvad perekonnaretseptide valmistamises vastamisi kaks paari, kus vanemad juhendavad ja lapsed kokkavad. Žürii poolt maitsvaimaks tunnistatud roa valmistanud paar võidab auhinnaraha ja pääseb oma tiitlit kaitsma järgmisesse saatesse.

Ent saates, kus terve pere on rambivalguses, on emotsioonid kiired üle keema. Juhul kui lapsevanem tunneb, et tema võsuke ei saa ülesandega hakkama, on tal võimalus vajutada paanikanuppu ja ise käed külge panna, kuid ka sellel on oma hind – kogu toiduvalmistamise aeg hakkab jooksma topeltkiirusel.

Kaasahaarav kokanduslahing on Kanal 2 ekraanil laupäeviti kell 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles