PÄEVAHOROSKOOP 16. veebruar: Kaksikutel tasub kaduneljapäeval keskenduda tööle, Kalad peaksid vanad asjad lõpule viima

Copy
Foto: Shutterstock

Käes on kaduneljapäev! 

JÄÄR

Kui pöördud kellegi poole abi saamiseks, võib ta keelduda – ta kas ei oska sind aidata või pole tal selleks praegu aega.

SÕNN

Tööasjad ei pruugi kuigi kiirelt edeneda. Sinu teel on takistusi ja kui eneseusaldust napib, tunduvad need ületamatud.

KAKSIKUD

Kaduneljapäeval ei jää sul üle muud, kui tööle keskenduda ning viia lõpule nende ülesannete täitmine, mis on sinu arvates mõttetud ja igavad.

VÄHK

Päev on ebasoodne uute äriasjade alustamiseks ning läbirääkimiste pidamiseks rahaasjades. Pühendu sellele, et sõlmida kokku lahtisi otsi.

LÕVI

Raske on kallimat mõista, eriti juhul, kui ta nähvab kurjal ilmel, et kõik on korras, ja seejärel tõmbub kuhugi omaette mossitama.

NEITSI

Töises asjaajamises võib tekkida mõningane seisak. Suhtlus kolleegide ja ülemustega kipub olema väga kuiv ja ametlik.

KAALUD

Lastega suhtlemine on keeruline. Proovid siis heaga või kaotad kannatuse, aga ikka tundub, et sinu jutt jookseb neil kõrvust mööda.

SKORPION

Võõraste inimeste poole pöördumine on paras eneseületus. Ka naabruskonna elanikega ühise keele leidmine ei taha kuidagi õnnestuda.

AMBUR

Keegi võib sind kritiseerida. Ära võta hinge, vaid proovi analüüsida – ehk on tema jutus sees tõde, mida peaksid täie tõsidusega arvesse võtma.

KALJUKITS

Raske on aktsepteerida arvamusi, mis sinu omadest erinevad. Oled kinni veendumustes, mida oled omaks võtnud juba lapsepõlves.

VEEVALAJA

Päikese ja Saturni ühendus võib tekitada liigseid kahtlusi ja kõhklusi. Sul on raske asju alustada, või kipud palju muretsema.

KALAD

Ära võta tööl ette uusi, raskeid ülesandeid. Tänane päev on pigem loodud vanade asjade lõpule viimiseks, millestki lahti laskmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles