PETTUSE KÜÜSIS ⟩ Meelast naisterahvast sai hetkega kelm. «Mõtlesin, et ma võin ju ennast talle korraks näidata, mis siis ikka juhtub...»

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
«Pealtnägija» saates rääkis noor mees, kuidas ta kavalalt netikelmilt petta sai.
«Pealtnägija» saates rääkis noor mees, kuidas ta kavalalt netikelmilt petta sai. Foto: Kollaaž

Eestlasi kimbutavad petuskeemid lähevad järjest kavalamaks ja küünilisemaks. ETV saates «Pealtnägija» jagas oma õppetundi mees, kelle elu pööras pea peale mõtlematult jagatud lühike intiimvideo. Loo moraali sõnastab mees lihtsalt ja löövalt: «Hoia püksid jalas! Ei ole vaja ennast näidata, iga saba järele joosta.»  

«Pealtnägija» saatejuht Mihkel Kärmas tutvustab loo peategelast Mehist (nimi muudetud) kui tavalist Eesti meest. Ta on 30. eluaastates mitme lapse isa, kes töötab tehnikavaldkonnas ja elab väikeasulas. Viimased poolteist kuud vaevleb Mehis aga piinlikus jamas.

Sündmused algasid enne jõule, kui Mehisele kirjutas Messengeris üks tundmatu naine. «Kuna meil oli üks ühine tuttav Facebookis, siis tundsin huvi, et mis ta üldse tahab,» räägib Mehis. «Naine nimega Kristiina ütles, et ta ei tunne mind ja mina ei tunne teda, aga ta sooviks tuttavaks saada.» Esmalt tundus naine usaldusväärne, sest tema profiilil olid pildid, mis jätsid mulje toredat elu elavast kenast naisterahvast. Tagantjärele on muidugi selge, et sellel profiilil olid varastatud fotod ja nimi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles