«Ära arva, et sina ainsana taolises olukorras oled.» Koeru hooldekeskuses elava abielupaari armastuslugu sai alguse ühest kirjast

Elu24
Copy
Rein ja  Kristel elavad Koeru hooldekeskuses, mis on nende koduks olnud juba üle veerandi sajandi. Sellest 15 aastat on nad olnud õnnelikult abielus.
Rein ja Kristel elavad Koeru hooldekeskuses, mis on nende koduks olnud juba üle veerandi sajandi. Sellest 15 aastat on nad olnud õnnelikult abielus. Foto: Kuvatõmmis ERR-i videost

47-aastane Rein ja temast aasta noorem Kristel elavad Koeru hooldekeskuses, mis on nende koduks olnud juba üle veerandi sajandi. Sellest 15 aastat on nad olnud õnnelikult abielus.

Rein oli kuni neljanda eluaastani tavaline poiss. Ühel päeval jäi ta palavikku, mis ei tahtnud enam alla minna. Varsti ei suutnud Rein end liigutada ning arst diagnoosis tal lastehalvatuse. Mõne aja pärast viis kolhoosibuss Reinu lastekodusse.

«Ma ei saanud ei süüa ise ei mitte midagi... olingi voodis,» räägib Rein «Ringvaates». «Ronisime tavatooli peale, aga et toolil püsti püsida, tuli mähkmega kinni siduda. Sööma saamine oli eriline kunst. Ise sööma hakkamine võttis väga palju aega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles