ENNE JA PÄRAST FOTOD Tuhande euro eest totaalse muutumise läbi teinud korter hämmastab lihtsate lahendustega

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
«Kodud rahaks» korteri enne ja pärast fotod.
«Kodud rahaks» korteri enne ja pärast fotod. Foto: «Kodud rahaks» / Kanal 2 / Elu24 kollaaž

«Kodud rahaks» uue hooaja avasaates asus oma korterit üles vuntsima Saaremaalt pärit Madis, kellele saatejuht Keili Sükijainen ja sisustusentusiast Merlin Miido nutikate nippidega appi tõttasid.

Saaremaalt pärit, aga endale Peetrisse korteri ostnud Madise silmapaistvaimaks sisekujundussaavutuseks siiani oli lõikelaud, mida praktilise meelega korteriomaniku arvates kõlbas pappkasti peale toetada ja seda komplekti seejärel diivanilauaks nimetada.

Ilmselgelt vajas Madis korteri tippvormi viimiseks Keili ja Merlini abi, et see siis õiglase summa eest välja üürida. 2000. aastate esimese kümnendi ehitusbuumi ajal valminud majas oli ka muu sisekujundus samast ajast pärit. Kõige silmapaistvamat seina kattis värv, mis esmapilgul pimestas nii Keilit, Merlinit kui kinnisvaraekspert Julia Fermani.

Saatejuht Keili Sükijainen, sisustusentusiast Merlin Miido, kinnisvaraekspert Julia Ferman ja korteriomanik Madis.
Saatejuht Keili Sükijainen, sisustusentusiast Merlin Miido, kinnisvaraekspert Julia Ferman ja korteriomanik Madis. Foto: «Kodud rahaks» / Kanal 2

Madis oli Merlini lennukate ideede osas üllatavalt leplik, kuid ka kõige lihtsamate tööde jaoks kulus aega rohkem kui alguses plaanis. Vana seinavärv ei tahtnud sugugi uuele toonile alla anda ja lõikelaua asendamine uue diivanilauaga oli paras väljakutse isegi mehele, kes sugugi tööriistu ei karda.

Stiilimuutuse läbinud korteris hämmastab nii Keilit kui Juliat kõige rohkem see, kui palju uuena tunduvast ilust oli kodus juba varem olemas. Hästi tuleb siinkohal välja tõsiasi, et isegi kui toas on vaid üks ese, mis silma kriibib, on kõike kena selle kõrvalt raske märgata.

Vaata galeriist, milline oli korter enne ja milline näeb see välja pärast värskenduskuuri:

Saates «Kodud rahaks» tõttavad saatejuht Keili Sükijainen ja sisustusentusiast Merlin Miido appi korteriomanikele, kelle üürikorterid alles ootavad oma tähetundi. Et ajale jalgu jäänud või hoopis olematu disainiga korteritest üllatavalt kenad kodud saaks, on kõige olulisem leida üles kõige kavalamad ja soodsamad nipid.

Uuel hooajal saavad oma korteris sisustusmöllu teha kümme korteriomanikku igast Eesti nurgast. Tuhande euro ja Merlini ideedepagasi kasutamiseks on neil aega kaks nädalat, et avaldada lõpptulemusega muljet nii Keilile kui kohalikku turgu hästi tundvale kinnisvaraeksperdile. Sest vaid nii saab rahuliku südamega panna üles üürikuulutuse, milles pole häbi üürnikult õiglast hinda küsida ja tänu üüritulule oma järgmisi unistusi täitma hakata.

«Kodud rahaks» on Kanal 2 eetris kolmapäeviti kl 20. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles