Khloe Kardashian sai üllataval põhjusel bikiinifoto eest kiita

Elu24
Copy
Khloe Kardashian.
Khloe Kardashian. Foto: ZUMA Press Wire/Scanpix

Miljonite fännidega Kardashianide perekond saab üldjuhul laita oma ohtra fototöötluse pärast, kuid nüüd on Khloe üllataval põhjusel hoopis kiita saanud!

Mitmeid kordi oma muutliku välimuse pärast netikriitikutele hambusse jäänud Khloe Kardashian on vist elus keeranud uue lehekülje! Nimelt jagas Khloe Instagramis bikiinifotosid, millest ta silendavate filtritega üle käinud ei ole, vahendab unilad.com.

Üldjuhul fototöötlusega hullu panev Khloe postitas päris mitu klõpsu, kus ta ei olnud enda tselluliiti ära silunud. Kuigi tselluliit on täiesti tavaline, siis peavad paljud naised seda siiski oma suurimaks õudusunenäoks ning küllap ka sellepärast on Khloet ühismeedias nimetatud vapraks.

«Kas asi on minus või tunduvad need fotod töötlemata?» imestas üks kommenteerija ja teine lisas uhkelt: «Armastan, kui toores see on ja ta näitab, et tal on veidi tekstuuri ja tselluliiti. Alati on värskendav näha, kuidas staarid oma fotosid ei töötle. Paluks seda veel rohkem!»

Khloe ja ka teised Kardashianide klanni liikmed on varem sattunud kommentaatorite pahameele alla just vastupidisel põhjusel. Alles oktoobris sai Khloe kõvasti kriitikat, kuna ta oli ilmselgelt oma fotot töödelnud.

Tõsielustaari vajadus fotosid töödelda võib olla aga seotud tema söömishäirega. «Mul on toiduga alati ebatervislik suhe olnud. Kui ma olin noor ja kurb, sõin, ma olin emotsionaalne sööja. Ja pärast seda tundsin end väga halvasti. Pärast terve krõpsupaki söömist karistasin ennast.»

Avalikkuse tähelepanu all elamine ainult süvendas probleeme, kuid tänaseks on Khloe enda sõnul juba paremal järjel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles