«Tere, kaunitar, olen näinud üsna käputäit...» Tanel Padari nimel saadetud kiri pani tallinlase mõtisklema

Elu24
Copy
Tanel Padar
Tanel Padar Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

«Ja noh, miks üldse peaks mõni kuulsus tegema privaatkonto ja sealt oma fännidele kirjutama...» mõtiskles Elisabethi-nimeline neiu, kelle postkasti potsatas ühel hommikul veider kiri.

«Tere, kaunitar, olen näinud üsna käputäit teie kommentaare oma postituse kohta, mis on minu ettevõtte lehele üles laaditud,» algab kiri, mille saatis Instagramis justkui muusik Tanel Padar. «Otsustasin luua privaatsema lehe, et hinnata neid inimesi, kelle kommentaarid ja head soovid mind julgustavad, ja loodan oma fänne juurde tuua siin,» seisab vestluses. Liba-Padar tänas veel kirja saajat ja ütles, et tunneb end õnnistatuna, et tal on selline hämmastav fänn.

Tanel Padarile ei ole libakontod midagi uut. Ka möödunud aasta märtsis pistis ta rinda pahatahtliku võltskontoga. «Head sõbrad, palun teie abi! Facebookis toimetab pahatahtlik inimene, kes kasutab minu nime, isiklikke fotosid ning saadab päevas sadu sõbrakutseid. Lisaks sellele on ta hakanud ka eravestlustes rõvetsema,» hoiatas muusik toona ühismeedias.

Foto: Kuvatõmmis vestlusest

Eespool mainitud kirjavahetust jagas Twitteris Elisabethi-nimeline neiu. «See kiri tuli mulle eile hommikul,» ütleb ta. Et tegu on libakontoga, sai Elisabeth enda sõnul kohe aru. «Üldiselt on tekst selline, et paneb kohe mõtlema, et asi pole õige. Ja noh, miks üldse peaks mõni kuulsus tegema privaatkonto ja sealt oma fännidele kirjutama...»

Uue libakonto valguses tõdes Padar toimetusele, et peale raporteerimise sisuliselt midagi teha ei saagi. «Tavaliselt need eemaldatakse paari päevaga,» sõnas muusik.

Tanel Padar 
Tanel Padar Foto: Dmitri Kotjuh
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles