PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 15. veebruar: Kaljukits saab vanematelt inimestelt häid mõtteid, Jäär tahab tegeleda asjadega, mis pinget pakuvad

Copy
H&H Lilled Paide keslinnas
H&H Lilled Paide keslinnas Foto: Dmitri Kotjuh

Mõnusat kolmapäeva!

JÄÄR

Tahad aega oma tahtmist mööda planeerida ning tegeleda pigem nende asjadega, mis sulle pinget ja elevust pakuvad.

SÕNN

Korraldad koduseid asju ümber. Kas tõstad tubades mööblit või siis üritad pereliikmetele oma ideede geniaalsust selgitada.

KAKSIKUD

Küllap viibid pigem unistuste uimas kui reaalses maailmas. Ootad teistelt inimestelt, et nad loeks sinu soove suisa silmist.

VÄHK

Väga palju aitab see, kui vanadele probleemidele uudse nurga alt pilgu heidad. Nii võid märgata võimalust raskustest üle saada.

LÕVI

Enne kui uksed sulguvad ja üks võimalus on lõplikult möödas, saad veel ühe käigu teha ja oma viimase sõna öelda.

NEITSI

Hakkad alles nüüd ühest vanast asjast sotti saama. Viimaks ometi näed seda uue nurga alt ja pilt tundub olevat märksa selgem.

KAALUD

Armusuhetes toimuv tekitab sinus mõnusat elevust. Ega sa niisama passiivne olla saa – pead toimuvat jälgima ja õigel hetkel reageerima.

SKORPION

Sul on võimalik aega paindlikult planeerida ning asju omatahtsi otsustada. See teeb tegevuse mängulisemaks ja annab töölusti juurde.

AMBUR

Ole uudishimulik, ole avatud, siis saad nii mõndagi huvitavat teada, ilmselt valdkonnas, mis on sinu hobidega seotud.

KALJUKITS

Ehkki oled vanema põlvkonna sugulasi pigem konservatiivseks pidanud, võivad nad sind üllatada uuendusmeelsete mõttekäikudega.

VEEVALAJA

Sulle võib ootamatult pähe turgatada lennukaid ideid. Kui räägid neist vaimustunult, võib kellegi pilk sinu peale pidama jääda.

KALAD

Veenuse ja Neptuuni ühendus võib sind muuta ülemäära tundeliseks. Kipud armastatud inimest läbi roosade prillide vaatama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles