Kaotus kaotuse järel: näitlejanna Sharon Stone'i noorem vend suri ootamatult

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Näitlejanna Sharon Stone.
Näitlejanna Sharon Stone. Foto: Reuters/ScanPix

Hollywoodi näitlejanna Sharon Stone'i perekonda on tabanud järjekordne valus kaotus. Pea kaks aastat pärast oma pojast ilma jäämist suri ootamatult Stone'i noorem vend Patrick.

Näitlejanna Sharon Stone (63) on kaotanud oma noorema venna Patrick Stone'i. Ta suri ootamatult kõigest 57-aastaselt infarkti tagajärjel, mis oli teadaolevalt tingitud südamehaigusest. Veel ei ole kindel, kas Patrick oli surma hetkel haiglaravil või mitte, vahendab Page Six.

Kurba uudist jagas avalikkusega Patricku lesk Tasha Stone. «Mu süda oleks justkui rinnust välja tiritud. Patrick läks, et olla koos meie armsa Riveriga. Ma ei tea, mida enamat öelda, ta oli mu maailm,» kirjutas Tasha.

Kurvas teadaandes mainitud River oli paari kolmas laps, 11-kuune poeg, kes suri 2021. augustil organipuudulikkuse tõttu.

«Ma ei ole kindel, milline hakkab elu ilma abikaasata välja nägema, ja ausalt öeldes ma ei tahagi teada,» tõdes Tasha ja lisas: «Loodan, et sa jääd alati mu kõrvale ja valvad Hunteri, Kaylee ja minu üle.»

Lisaks Patricku lesele ja kahele lapsele jääb meest igatsema tema õde Sharon Stone, vahendab Page Six. Näitlejanna kinnitas, et Patrick oli traagiliselt siit ilmast lahkunud Riveri isa. «Mõistame väga hästi, et see kaotus on meie oma siin maa peal, ja ma tänan teid väga armastuse ja toetuse eest, mida te meile näitate. Lihtsalt palume, et te oleksite jätkuvalt lahked,» teatas Sharon ühismeedias.

Hiljem jagas ta fotosid oma varalahkunud vennast. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles