TRUUDUSETUS? ⟩ Megan Fox andis skandaalselt teada, et tema ja Machine Gun Kelly suhe on purunenud

Elu24
Copy
Machine Gun Kelly ja Megan Fox. Los Angeles, California, USA. 7.12.2022.
Machine Gun Kelly ja Megan Fox. Los Angeles, California, USA. 7.12.2022. Foto: BauerGriffin/INSTARimages.com/Cover Images

Laulusõnad truudusetusest, asjade põletamine ja ühiste piltide kustutamine – fännid spekuleerivad, et just nii põrutavalt annab Hollywoodi seksisümbol Megan Fox teada, et tema ja ta kihlatu Machine Gun Kelly suhe on läbi.

Eelmise nädala lõpus vihjas näitlejanna Megan Fox (36) Instagrami postituses, et tema suhe muusik Machine Gun Kellyga (32) on karile jooksnud, ning fännid kahtlustavad, et põhjuseks on muusiku truudusetus.

Megan postitas Instagrami pildiseeria, mille pealkirjas seisid Beyoncé laulu «Pray You Catch Me» sõnad «seda ebaausust saaks maitsta, see on võtnud üle su hingeõhu». 

Beyoncé laul on julmalt aus ning räägib truuduse murdmisest. See oli esimene vihje, et Machine Gun Kelly pettis Meganit ning seksisümboli ja muusiku suhe on jõudnud lõpule.

Lisaks postitas Megan Instagrami pildiseeriasse kaadri sellest, kuidas ta asju põletab. Leegi seest sai näha, et ta oli põlema pannud ka salapärase ümbriku. Fännid arvavad, et see oli armastuskiri kihlatult.

Kuna Megan tegeleb juba aastaid maagia ja rituaalidega, kahtlustatakse, et muusik pettis näitlejat ning nüüd paneb naine mehele needuse peale.

See ei ole aga kõik. Megan kustutas Instagramist kõik pildid endast ja kihlatust, lõpetas mehe jälgimise Instagramis ning hakkas jälgima muusiku «vihavaenlast» Eminemi, kes üritas 2018. aastal Machine Gun Kelly räpikarjäärile kriipsu peale tõmmata.

Pärast Instagramis emotsioonide väljaelamist otsustas Megan oma Instagrami konto sootuks kinni panna. Veel ei ole teada, kas ta kustutas selle jäädavalt või kavatseb sinna peagi naasta.

Kirglik suhe algusest lõpuni

Megan Foxi ja Machine Gun Kelly suhe on olnud kõike muud kui tavaline. Paar kohtus esimest korda 2020. aasta kevadel Puerto Ricos filmi «Midnight in the Switchgrass» võtetel. Nad läksid ametlikult suhtesse samal suvel ning kihlusid 2022. aasta jaanuaris.

Paar on teineteisele armastuse ja lojaalsuse väljendamiseks läinud ekstreemsusteni. Kihludes kinkis muusik naisele kihlasõrmuse, millesse olid väidetavalt sisse pandud väikesed ogad, mis peaksid naisele haiget tegema, kui ta üritab sõrmust sõrmest ära võtta. 

Valu ja veri on nende suhtes olnud alati tähtsal kohal. 2021. aasta valentinipäeval avaldas muusik, et kannab naise verd endaga kaasas kaelakee sees. Ka Megan on tunnistanud, et nad joovad kihlatuga rituaalide eesmärgil teineteise verd.

Kumbki ei ole veel suhte lagunemist avalikult kommenteerinud, kuid arvestades paarikese ajalugu, on kõik võimalik.

Nüüd kardavad hoopis fännid, et kuna seksisümbol Megan on taas vallaline, kasutab naistemees Pete Davidson võimalust ning varsti võib juba hoopis neid teineteise käevangust leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles