LUGEJA FOTO ⟩ Tallinna-Tartu maanteel sõitnud naisele jäi silma kraavis bemm. «Auto on ikka kõvasti kahjustada saanud.»

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Tallinna-Luhamaa maantee. Foto on illustreeriv.
Tallinna-Luhamaa maantee. Foto on illustreeriv. Foto: Margus Ansu

Elu24 lugeja märkas esmaspäeva lõuna paiku Tallinna-Tartu maanteel kraavi sõitnud autot, mis on tugevalt kahjustada saanud. «Mis selle autoga juhtus?» küsib lugeja.

«Tallinna-Tartu maanteel Koigi lähedal on hõbedane BMW kraavis. Masin on ikka kõvasti kahjustada saanud,» kirjutas toimetusele naine, kellele teelt välja sõitnud auto silma jäi. «Kui kaua see auto seal juba olnud on?» soovis ta teada.

Tallinna-Tartu maanteel kraavis olev auto.
Tallinna-Tartu maanteel kraavis olev auto. Foto: Erakogu

Kraavis olev auto sattus õnnetusse reedel, 10. veebruaril. Politsei sai teate Järvamaal Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 94. kilomeetril toimunud liiklusõnnetusest reedel kell 16.16. Kokku olid põrganud sõiduautod Audi A4 ja BMW 316I.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Anu Villmann ütles, et sõiduautot BMW juhtis 23-aastane naine, kelle auto sattus libedate teeolude tõttu külglibisemisse, mille tulemusena põrkas kokku sõiduautoga Audi A4, mida juhtis 44-aastane mees. Kokkupõrkes said mõlemad sõidukid tugevalt kahjustada ja paiskusid teelt välja kraavi. BMW juht toimetati Järvamaa haiglasse, Audi juht arstiabi ei vajanud.

Avarii Tallinna-Tartu maanteel Koigi lähistel.
Avarii Tallinna-Tartu maanteel Koigi lähistel. Foto: Dmitri Kotjuh

Audit juhtinud mees rääkis Järva Teatajale, et ta sõitis Tallinna poole, kui õnnetus juhtus. Talle vastu tulnud BMW hakkas teel vibama, sattus külglibisemisse ja sõitis tema Audile otsa. «Roolis olnud naise sõnul oli ta pidurdanud ja kaotanud libedaga sõiduki üle kontrolli. Nii ta mulle siin külla tuli,» märkis ta.

Õnnetuse täpsed asjaolud selgitatakse välja menetluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles