UUE HOOGA «Kodud rahaks» saatejuht Keili Sükijainen: olin kindel, et pärast eelmist hooaega on mind päris keeruline üllatada, aga...

Elu24
Copy
"Kodud rahaks"
"Kodud rahaks" Foto: Konstantin Sednev

Keili Sükijainen ja Merlin Miido sisekujundussaade «Kodud rahaks» tuleb taas.

Saatejuht Keili Sükijainen ja sisustusentusiast Merlin Miido tõttavad taas appi korteriomanikele, kelle üürikorterid alles ootavad oma tähetundi. 

1000 euro ja ideedepagasi kasutamiseks on Miidol aega kaks nädalat. Et siis avaldada lõpptulemusega muljet nii Keilile kui kohalikku turgu hästi tundvale kinnisvaraeksperdile. 

«Olin juba kindel, et pärast eelmist hooaega on mind päris keeruline üllatada, aga uskumatu – ikka on päris tihti valmis korterisse astudes tunne, et see lihtsalt ei saa olla sama koht, kus ma kaks nädalat tagasi olin,» räägib saatejuht Keili Sükijainen.

Miido aga tõdeb, et iga korter on tema jaoks tõeline väljakutse ja mugavustsoonist väljaastumine. «Kõik kodud ja nende omanikud on nii erinevad, aga tulemus peab ju olema alati selline, et oleks põhjust imestada. See teebki asja põnevaks! Usun, et kõigi saateprojektidega saaks hakkama ka televaatajad, nii et mulle meeldib natuke ka mõelda, et teeme seda kõike koos.»

Merlin Miido saates «Kodud rahaks».
Merlin Miido saates «Kodud rahaks». Foto: Kanal 2

«Kodud rahaks» uue hooaja esimeses saates asub oma korterit tuunima Saaremaalt pärit, aga Peetrisse korteri ostnud piloot Madis. Tema silmapaistvaimaks sisekujundussaavutuseks on siiani lõikelaud, mida praktilise meelega korteriomaniku arvates kõlbab pappkasti peale toetada ja seda komplekti diivanilauaks nimetada. 

«Kodud rahaks» alustab juba kolmapäeval, 15. veebruaril kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles