«Saadaksin Eurovisioonile hoopis nemad!» ⟩ 2 Quick Starti uus lugu lööb laineid. Pearu Paulus: ei oleks oodanud, et see sellist reaktsiooni põhjustab (2)

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
2 Quick Start
2 Quick Start Foto: Elu24 kollaaž

Eesti tantsumuusika lipulaev 2 Quick Start esitles Eesti Laulu finaalsaates uut lugu, mis kannab nime «Ristteel». «Teeme stuudios loole viimast lihvi, enne kui see raadiotesse jõuab,» sõnas möödunud nädalal Pearu Paulus Elu24-le.

Pearu Pauluse ja Alar Kotka eestvedamisel toimiv bänd 2 Quick Start kütab 90ndatest alates kuni tänapäevani lavalauad tõeliselt kuumaks ning on muuseas Eesti üks kõige tahetum pulmaansambel.

Juba ammu on fännid kurtnud, et menubänd pole pikka aega midagi uut välja lasknud. Viimast lugu «Löök allpool vööd» esitleti viis aastat tagasi EMA galal ning raadiotesse jõudis see alles 2021. aastal remiksina. «Eks nende uute lugudega on nii nagu on. Sellel peab mingi point olema,» põhjendab Pearu, miks viimasel ajal on uut loomingut harvemini ilmuma hakanud.

2 Quick Start täitis Eesti Laulu finaalsaates fännide soovid ja esitles värsket lugu «Ristteel». «Sõnade autor on Heiti Kender, kellega meil on hea koostöö. Ta on meie viimasele albumile päris mitu lugu kirjutanud. Viis on meie (Alar Kotkas, Pearu Paulus, Ilmar Laisaar) ühislooming,» sõnas Pearu.

Lugu jõudis raadiotesse nädalavahetusel. Kui uurisime, kas uuele loole ka muusikavideo tuleb, hakkas Pearu muigama. «Ei tea... ei tea... Ma ei mäleta, millal 2 Quick Start viimati video loole tegi. Vaatame... Sisu on selline, et väga lihtne oleks videot teha.»

«Mulle on väga positiivset tagasisidet tulnud ja seda on väga meeldiv kuulda. Järelikult tegime õigesti. Ei oleks oodanud, et uue loo välja andmine sellist reaktsiooni põhjustab,» on Pearu tänulik sooja vastuvõtu eest.

2 Quick Starti esinemist Eesti Laulul saab vaadata siit:

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles