VILJANDIS KOSTAB TEISIPÄEVAL OHUSIREEN Kohalike elanikeni ei ole informatsioon jõudnud. «Mis asja? Kas teete nalja?»

Chrislin Metsanurm
Copy
Viljandi Kõrgemäe tänav.
Viljandi Kõrgemäe tänav. Foto: Elu24

Teisipäeval üürgab Viljandis ohusireen, mille heli on küll reguleeritud poole võimsuse peale, kuid millest linnaelanikud pole teadlikud. «Ma pole isegi kuulnud sellisest asjast! Esimest korda kuulen seda teie käest,» märgib 70-aastane Viktor, kes lisab, et ta loeb küll kohalikku lehte, kuid seal tal selline artikkel silma jäänud ei ole. «Mis asja? Kas teete nalja?» küsib ka järgmine Elu24 küsitluses osalenu.

Teisipäeval, 14. veebruaril kella 13.00–13.15 üürgab Viljandis Eesti ohuteavituse võrgustiku sireen, mille helitugevus on selleks korraks reguleeritud poolele võimsusele, vahendab kohalik maakonnaleht Sakala. Elu24 käis ja uuris kohalikelt, kas nad on toimunust üldse teadlikud ning kust info nendeni jõudis.

«Ma pole isegi kuulnud sellisest asjast! Esimest korda kuulen seda teie käest,» räägib terve elu Viljandis elanud Viktor ja lisab, et kohalikku lehte ta loeb, aga selline artikkel talle silma ei ole jäänud. «Olen 70-aastane, paljud minuvanused ei näegi enam õigesti. Arvan, et sellise õppuse tulekust peaks kasvõi postkasti saatma mingi hoiatava infolehe.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles