Blake Lively ja Ryan Reynolds said neljanda lapse

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Blake Lively ja Ryan Reynolds.
Blake Lively ja Ryan Reynolds. Foto: Evan Agostini/ Scanpix

Pühapäeval jagas näitleja Blake Lively Instagramis postitust, mis annab alust arvata, et ta on lapseootusega ühele poole saanud ning nende pere on nüüd kuueliikmeline.

Alles hiljuti veel armsa beebikõhuga ringi tatsanud näitlejanna Blake Lively lisas pühapäeval Instagrami foto, kus on näha, et tema figuur on muutunud endiseks. Ilus ja sale Blake lausa särab fotol, mille pealkirjas ta tunnistab, et ta on olnud hõivatud.

Kommentaariumist võib leida tähelepanelike fännide õnnesoove lapse sünni puhul, kuid kes täpsemalt nende perre sündis, ei teata. «Olen ämmaemand ja paljud minu patsiendid värvivad oma küüned roosaks tüdruku sünni puhul ning ühe tema pildi peal märkasin just roosasid küüsi,» spekuleerib üks kommenteerijatest.

Uus ilmakodanik ühineb paari tütarde Betty (3), Inezi (6) ja Jamesiga (8).

2012. aastal näitleja Ryan Reynoldsiga abiellunud Blake pajatas poolteist kuud enne laulatust ajakirjale Allure, et on alati unistanud suurest perekonnast.

«Kui ma vaid saaksin, siis oleks mul vähemalt 30 last,» rääkis toona 25-aastane näitlejatar. Blake’i ja Ryani suhe tuli avalikuks umbes aasta enne pulmi, mis toimusid Lõuna-Carolinas Charlestoni läheduses asuvas istanduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles